Home Lifestyle ZIEN: Netflix pakt uit met nieuwe serie van ‘La casa de papel’-maker...

ZIEN: Netflix pakt uit met nieuwe serie van ‘La casa de papel’-maker Álex Pina

In 'White Lines' gaat Zoe Walker op zoek naar de waarheid over de moord op haar broer, 20 jaar nadat hij verdween op Ibiza.

netflix
© Netflix

In 2018 al tekende Álex Pina, de man achter de hyperpopulaire reeks ‘La casa de papel’, een exclusief contract met Netflix. De Spanjaard zou niet alleen aan extra seizoenen van zijn succesreeks werken, maar ook aan nieuwe projecten. Binnenkort krijgen we met ‘White Lines’ het eerste resultaat van Pina’s schrijf- en productiewerk.

‘White Lines’ speelt zich af op feesteiland Ibiza, waar dj Axel Collins (Tom Rhys Harries) 20 jaar eerder verdween. Wanneer zijn lichaam gevonden wordt, wil zijn zus Zoe (Laura Haddock) weten wat er met hem gebeurde. Ze reist af naar het eiland om de waarheid te vinden en komt terecht in een wereld van drugs, seksfeestjes, geld en geweld.

Álex Pina schreef de reeks en produceerde samen met de makers van ‘The Crown’, eveneens een erg populaire reeks op Netflix. ‘White Lines’ is een spannende thrillerreeks met een goede dosis onderliggende humor, zoals mag blijken uit de officiële trailer. Op vrijdag 15 mei zet Netflix de tien afleveringen online.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer kijktips: