Home Lifestyle KIJKTIP: Spaanse Netflixserie ‘Valeria’ belooft nu al de nieuwe ‘Sex and The...

KIJKTIP: Spaanse Netflixserie ‘Valeria’ belooft nu al de nieuwe ‘Sex and The City’ te worden

Alleen heeft het hoofdpersonage een iets minder gevulde bankrekening.

valeria
© Netflix

Grote fan van Carrie Bradshaw? Dan ga je haar Spaanse tegenhanger vast ook leuk vinden. Netflix komt volgende maand namelijk met een nieuwe serie ‘Valeria’ en die wordt nu al de nieuwe ‘Sex and The City’ genoemd. Eentje voor op je kijklijstje, dus!

Spaanse series zijn populairder dan ooit. Kijk bijvoorbeeld maar naar ‘La casa de papel’ en ‘Élite’. En het ziet er bovendien naar uit dat we binnenkort nog een succesvolle serie aan dit lijstje kunnen toevoegen. Netflix lanceert volgende maand namelijk ‘Valeria’, een show die heel wat gelijkenissen vertoont met ‘Sex and The City’. Kan niet slecht zijn, toch?

Writer’s block

‘Valeria’ is gebaseerd op de boeken van Elisabet Benavent en die vertellen het verhaal over de jonge schrijfster Valeria. Zij heeft momenteel een writer’s block en daar zou haar huwelijk met Adrian voor iets tussen kunnen zitten. Daarnaast is ook het contact met haar vriendinnen niet meer wat het geweest is. Hoog tijd dus voor een serieuze verandering.

In een eerste trailer voor de aankomende Netflixserie zien we hoe het Valeria maar niet lukt om aan haar roman te beginnen. Haar uitgeverij denkt dat haar boek al bijna af is, maar in de werkelijkheid heeft ze nog niet eens tien pagina’s geschreven. En het saldo van haar bankrekening ziet er al niet veel beter uit. Ook haar huwelijk loopt niet zoals het moet en daarom besluit de schrijfster om opnieuw contact te zoeken met haar vriendinnen. Zij lijken de sleutel tot haar geluk te zijn en zorgen opnieuw voor wat fun, passie, en uiteraard ook wat drama in haar leven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Valeria’ staat vanaf 8 mei op Netflix.

Lees ook: