Home Lifestyle Op zoek naar een woning? ‘Blind Gekocht’ komt volgend jaar met een...

Op zoek naar een woning? ‘Blind Gekocht’ komt volgend jaar met een derde seizoen

Waag je kans!

blind gekocht
© VIER

Ben jij al een tijdje op zoek naar jouw droomhuis, maar vlot het niet echt? Leg je lot (en al je spaarcenten) dan eens in de handen van de experts van ‘Blind Gekocht’. Bij VIER maakten ze namelijk gisteren bekend dat er een derde seizoen van het populaire programma komt.

Heb jij al tientallen huisbezoeken achter de rug of greep jij er telkens net naast? Een huis kopen, gaat doorgaans gepaard met enkele frustraties. Het kan daarom misschien wel helpen om een expert in te schakelen. En huizenjagers hebben geluk, want bij VIER kondigden ze gisteren aan dat er een derde seizoen van ‘Blind Gekocht’ komt. Hier leggen koppels hun vertrouwen en al hun spaargeld in de handen van twee experts die voor hen een huis kopen.

Dat de experts niet bang zijn van een uitdaging, werd ook dit seizoen al opnieuw bewezen. Zo gingen ze voor alleenstaande mama Davina op zoek naar een huis voor 150.000 euro. Wil jij je kans wagen? Dan kan je je vanaf nu inschrijven op de website van VIER. Het enige wat je hoeft te doen, is een beknopte vragenlijst invullen en een voorstellingsfilmpje van zo’n vier minuten opnemen. Succes!

Lees ook: