Home Lifestyle ZIEN: eerste nostalgische teaser van de reboot van ‘Saved by the Bell’

ZIEN: eerste nostalgische teaser van de reboot van ‘Saved by the Bell’

Heel wat grote namen uit de originele cast waaronder Mario Lopez, Mark-Paul Gosselaar, Tiffani Amber Thiessen en Elizabeth Berkley zijn opnieuw van de partij.

Saved by the Bell
© NBC

De Amerikaanse serie ‘Saved by the Bell’ krijgt een reboot. De populaire reeks uit de jaren negentig volgde de avonturen van een groep tieners op de middelbare school Bayside High. In de eerste teaser zien we hoe Zack, Kelly, A.C. en co hun plan proberen te trekken in de volwassen wereld.

‘Saved by the Bell’ was vier seizoenen lang, van 1989 tot en met 1993, een groot succes op de Amerikaanse zender NBC. De Amerikaanse serie was ook in ons Belgenlandje heel populair bij tieners. De reeks volgde de belevenissen van een vriendengroep die samen op de middelbare school Bayside High zaten. De reeks sneed tal van onderwerpen aan waar jongvolwassenen mee worstelen zoals drank- en drugsgebruik, pesterijen en liefdesproblemen. De hoofdrollen waren weggelegd voor Mark-Paul Gosselaar (Zack), Mario Lopez (A.C.), Dustin Diamond (Samuel), Tiffani Amber Thiessen (Kelly), Elizabeth Berkley (Jessie) en Lark Voorhies (Lisa).

Humor én drama

Aangezien werkelijk alles van vroeger terugkomt, kon deze serie ook niet achterblijven en krijgt het een reboot. De reeks gaat over een van die vorige hoofdrolspelers Zack Morris die de schoolbanken al lang achter zich liet en ondertussen gouverneur van Californië is geworden. Hij krijgt een storm van kritiek over zich heen wanneer hij beslist om een aantal scholen te sluiten en deze leerlingen naar rijkere scholen waaronder Bayside High stuurt. Dat zorgt voor grappige situaties en natuurlijk ook heel wat drama.

Een aantal grote namen uit de originele cast waaronder Mario Lopez, Mark-Paul Gosselaar, Tiffani Amber Thiessen en Elizabeth Berkley zijn opnieuw van de partij. In de teaser staat Mario Lopez, A.C., centraal die turnleerkracht is op zijn oude school. Zack en Kelly zien we nog niet terug in het filmpje omdat zij door de coronacrisis spijtig genoeg nog geen scènes konden opnemen. De eerste beelden zijn pure nostalgie en katapulteren ons onmiddellijk terug naar onze schooltijd.

De ‘Saved by the Bell’-reboot zal uitgezonden worden op Peacock, het nieuwe streamingplatform van NBC dat normaal gezien deze zomer gelanceerd wordt in Amerika. Het is nog even afwachten hoe we de serie bij ons zullen kunnen bekijken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.