Home Lifestyle #DeMol: Twitteraars delen hun verdriet en hun verdenkingen na de spannende halve...

#DeMol: Twitteraars delen hun verdriet en hun verdenkingen na de spannende halve finale

Over de identiteit van de saboteur zijn de meningen verdeeld, maar over één ding waren alle kijkers van ‘De Mol’ het eens: Christian moest blijven. Twitter rouwde zondagavond om het verlies van de populairste kandidaat, deelde voorspellingen voor de finale en maakte – wat had je gedacht? – massaal veel memes.

De eerste opdrachten van de aflevering zorgen voor veel herkenbaarheid bij de kijker. Velen maken met een lichte schaamblos op de wangen de bedenking dat ze best goed zouden zijn in de steelproef.

Christian gaat de ‘De Mol’-annalen in als de kerel die een pizza bij zijn klokkenspel stak. Laat ons hopen dat niemand het ding achteraf opat.

Jolien bevestigt tijdens de loopopdracht haar status als spirit animal. Haar liefde voor mellowcakes, haar onlesbare dorst naar een digestief en nu haar passie voor pasta en kaas: Jolien houdt van eten en drinken en wij samen met haar.

Wij zetten alvast pasta met gruyère én parmezaanse kaas op het weekmenu.

Bartje, de senior van de groep, blijkt doodop na de tocht van 17km. Het licht uitdoen voor het slapengaan laat hij aan de jonge garde over.

De vermelding van blad, steen, schaar tijdens de tweede opdracht brengt de gewoonlijke discussie op gang. Al waren we ons er tot op heden niet van bewust dat er ook een derde optie is. Gekke Kempenaren.

Jolien speelt het spel slim en wint de vrijstelling. Helaas voor haar is de twitteraar niet vergeten hoe zij reageerde toen Bart genadeloos hard voor een vrijstelling en pasvragen ging…

Na de halve finale is de West-Vlaamse dan ook duidelijk de hoofdverdachte.

Al denkt niet iedereen er zo over.

Zoals steeds wordt er naarstig naar hints gezocht. Blijkbaar ging Jolien tijdens vorige eliminaties steeds op een stoel met drie stippen zitten.

Tot gisterenavond dus. Bye bye, theorie!

Misschien is het echt maar een doodgewone stoel?

@demol_tips vond dan weer een hint die naar Alina leidt en niet zo verschrikkelijk vergezocht lijkt.

Christians eliminatie gaat als een schokgolf door Vlaanderen. Net als Joeri vorig jaar, wordt de grapjas van de groep net voor de finale naar huis gespeeld.

De zoektocht naar de Mol is een week voor het einde nog altijd aartsmoeilijk en dat laat de twitteraar merken.

Misschien is het zo moeilijk omdat de kijker zich tijdens dit seizoen meer bezighoudt met het maken van memes dan met het zoeken naar de saboteur?

Een enkele twitteraar begint zich dan ook danig te ergeren aan de vele wannabe comedians en hun memes op Twitter. Onze excuses aan hen, maar deze pareltjes konden we écht niet laten liggen.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.