Home Lifestyle ‘Workin’ Moms’: Kate, Anne, Frankie en Jenny zijn binnenkort terug op Netflix...

‘Workin’ Moms’: Kate, Anne, Frankie en Jenny zijn binnenkort terug op Netflix met seizoen 4

Workin' Moms
© Netflix

Netflix komt met een extra reden om te hopen dat je je kinderen vanaf begin mei terug veilig naar school of de crèche kan sturen. Zonder een hele dag koters in huis vind je misschien ergens een vrij momentje om het nieuwe seizoen van ‘Workin’ Moms’ te bekijken.

‘Workin’ Moms’ verscheen in januari 2019 voor ‘t eerst op Netflix. Minder dan anderhalf jaar later komt er al een vierde seizoen aan. De kinderen van werkende mama’s Kate, Anne, Frankie en Jenny groeien snel op, en de moeders groeien met hen mee. Gelukkig betekent dat niet dat ze minder hilarisch zijn geworden. Volgens hoofdrolspeelster en maker Catherine Reitman (Kate) mogen fans in het vierde seizoen extra veel ‘brutal honesty’ over het leven als ouder verwachten. En laat die eerlijkheid en herkenbaarheid nu net de reden zijn waarom de serie zo populair is, vooral bij jonge ouders. Het nieuwe seizoen zal vanaf woensdag 6 mei beschikbaar zijn op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: