Home Lifestyle KIJKTIP: Netflix verzamelt sterrencast voor nieuwe romcom ‘Love Wedding Repeat’

KIJKTIP: Netflix verzamelt sterrencast voor nieuwe romcom ‘Love Wedding Repeat’

De knotsgekke komedie die doet denken aan 'Four Weddings and a Funeral' is vanaf morgen beschikbaar op Netflix 🍿

love wedding repeat
© Netflix

‘The Princess Switch’, ‘Falling Inn Love’, ‘A Christmas Prince’, … Netflix’ romantische komedies zijn niet bepaald Oscarmateriaal. Daar hoop het streamingplatform met z’n nieuwste release verandering in te brengen. ‘Love Wedding Repeat’ is vanaf morgen beschikbaar en de trailer doet ons alvast luidop lachen.

‘Love Wedding Repeat’ vindt plaats in Italië waar Hayley (Eleanor Tomlinson), de zus van Jack (Sam Claflin), op het punt staat haar jawoord te geven. De festiviteiten lijken op rolletjes te lopen tot Jack volledig van de wijs wordt gebracht wanneer zijn voormalige crush Dina (Olivia Munn) voor z’n neus staat. Hayley is dan weer niet opgezet met de komst van haar ex Marc (Jack Farthing) die ermee dreigt de bruiloft te verpesten. Ze vraagt haar broer om een slaapmiddel in zijn drankje te doen, maar wanneer het glas in de verkeerde handen terechtkomt, is het hek van de dam…

In deze romantische komedie van Dean Craig zien we het verhaal zich telkens vanuit het perspectief van een ander personage ontvouwen. Naast Tomlinson, Claflin, Munn en Farthing kregen ook Freida PintoJoel Fry, Tim Key, Aisling Bea en Allan Mustafa een rolletje.

‘Love Wedding Repeat’ is vanaf vrijdag 10 april beschikbaar op Netflix.

Nog meer kijkplezier op Netflix: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.