Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

Wij zijn nu al fan van de nieuwkomer!

TEASER: Kate zet Anthony goed op zijn plaats in tweede seizoen van ‘Bridgerton’

Herlinde Matthys

Het tweede seizoen van ‘Bridgerton’, dat ergens in de loop van 2022 op Netflix verschijnt, draait volledig rond Daphne Bridgertons oudste broer Anthony en zijn zoektocht naar een partner. De streamingdienst geeft ons alvast een sneak peek van de nieuwe afleveringen in een veelbelovende teaser.


Het eerste seizoen van ‘Bridgerton‘ verscheen eind 2020 op Netflix en was onmiddellijk razend populair. Het is dan ook niet echt een verrassing dat er een tweede seizoen komt. In die nieuwe afleveringen probeert de knappe Anthony (Jonathan Bailey), die aanvankelijk niet geïnteresseerd leek in een huwelijk, een geschikte bruid te vinden. Het zou ‘Bridgerton’ natuurlijk niet zijn als hier niet wat drama bij zou komen kijken. In die zoektocht krijgt Anthony namelijk gevoelens voor Kate, de zus (!) van zijn potentiële bruid.

Verhitte discussie


Die rol is weggelegd voor Simone Ashley. Deze Britse actrice met Indische roots kan je kennen als Olivia uit ‘Sex Education‘, de beste vriendin van Ruby. Kate vertrouwt de aanbidder van haar zusje niet en maakt het hem daarom behoorlijk moeilijk. Wanneer het tweede seizoen precies uitkomt, is nog niet geweten. Het is alleszins voor 2022. Wat Netflix ons wél al kan geven, is een sneak peek.

De streamingdienst loste een teaser waarin we een gesprek zien tussen Anthony en Kate. Die laatste zet de man goed op zijn plaats omdat hij zonder een greintje respect spreekt over vrouwen. ‘Je karakter is even gebrekkig als je paardrijdkunsten’, aldus Kate. Wij zijn nu al fan van deze nieuwkomer!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '