Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De zanger maakt ook het geslacht van de kleine spruit bekend.

Ed Sheeran (31) is voor de tweede keer papa geworden

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Ed Sheeran (29) en Cherry Seaborn kregen in de zomer van 2020 hun allereerste kindje samen. De zanger maakte dit geweldige nieuws toen bekend met een foto van twee kleine sokjes. Gisteren verscheen een gelijkaardig kiekje op zijn Instagrampagina en verklapte Teddy dat hij opnieuw papa is geworden.

Terwijl we nog steeds geen foto te zien kregen van Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, het dochtertje van Ed Sheeran, verwelkomde de zanger onlangs wel zijn tweede kleine spruit. Opnieuw zagen we twee minisokjes op z’n feed verschijnen. ‘Ik wilde jullie allemaal laten weten dat we opnieuw een prachtig dochtertje kregen’, schreef Ed als onderschrift.

Familie van vier

‘We zijn allebei zo verliefd op haar en dolenthousiast dat we een familie van vier zijn’, aldus Ed. Het nieuws komt als een complete verrassing, want fans waren niet op de hoogte dat Cherry opnieuw zwanger was. Hoe de kleine spruit heet, maakte Ed voorlopig nog niet bekend. We zijn benieuwd of de ouders dit keer opnieuw kozen voor een bijzondere tweede naam.

De aankondiging kreeg op amper tien uur tijd al bijna anderhalf miljoen likes en heel wat celebs en fans wensten het koppel een dikke proficiat in de comments.

Nog meer babynieuws in celebland:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '