Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Het is nog niet helemaal doorgedrongen, maar het besef groeit samen met mijn buikje', laat ze weten.

K3’tje Hanne en haar man Jorn zijn in verwachting van hun eerste kindje

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De meisjes van K3 mogen binnenkort een mini-K3’tje verwelkomen! Hanne (28) en haar partner Jorn laten via Instagram namelijk weten dat ze een kindje verwachten.

Adventure is out there! Ik hoop dat je er klaar voor bent, kleintje’, schrijft Hanne bij een schattige foto waarmee zij en haar man Jorn aankondigen dat ze in verwachting zijn. Op de foto is een echo, rompertje en een letterbord te zien waarop ‘Meet and greet december 2022‘ te lezen staat. Het kindje wordt dus dit jaar nog verwacht.

Nog even genieten

Het is nog niet helemaal doorgedrongen, maar het besef groeit samen met mijn buikje‘, vertelt de mommy to be in een persbericht. ‘Jorn en ik kijken alvast enorm hard uit naar de komst van ons kindje en in afwachting genieten we nog even van de pamperloze dagen, de rustige nachten en van elkaar.’ Studio 100 laat weten dat Hanne wel nog even op het podium blijft staan en dat geplande K3-shows en -voorstellingen ook gewoon doorgaan.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hanne en Jorn stapten twee jaar geleden in het geniep in het huwelijksbootje. De twee waren toen al twee jaar verloofd en vormen intussen al meer dan tien jaar een koppel. ‘Het was het allermooiste moment van 2020’, schreef ze over die grote dag op Instagram. Wat haar allermooiste moment van dit jaar zal zijn, weten we bij deze ook al.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '