Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Hij postte een superschattig filmpje van dit hele avontuur: van de positieve zwangerschapstest, over de eerste echo tot de eerste glimlach van hun baby'tje.

Jordan Fisher (28) is voor de allereerste keer papa geworden

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Acteur Jordan Fisher (28) en zijn vrouw Ellie Woods (23) mochten enkele dagen geleden hun allereerste kindje in hun armen sluiten. Ze deelden het heuglijke nieuws met een schattige video op hun Instagrampagina.

Jordan Fisher (‘To All the Boys: P.S. I Still Love You’) en Ellie Woods zijn al samen sinds 2017, maar ze waren al beste vrienden toen hij amper 13 jaar was. Op 21 november 2020 stapten ze in het huwelijksbootje en enkele dagen geleden, op dinsdag 7 juni om exact te zijn, kwam hun allereerste kindje ter wereld.

Heerlijk glimlachje

Ze maakten dit prachtige nieuws bekend met een superschattig filmpje op Instagram. De video is eigenlijk een korte samenvatting van de mooiste momenten van dit grote avontuur dat ze samen aangingen. We zien de positieve zwangerschapstest, de eerste echo, de almaar groeiende bolle babybuik én natuurlijk de kleine spruit die ons helemaal doet smelten met zijn heerlijke glimlachje. Als je van dit filmpje niet meteen vrolijk wordt, dan weten we het ook niet meer.

Ze verklapten ook het geslacht en de naam van hun kindje. Het is een zoontje en ze doopten hem Riley William Fisher. ‘Wat een avontuur was dit’, staat er te lezen in het onderschrift. ‘We zijn ongelooflijk gezegend om eindelijk ons eerste kindje te ontmoeten.’

Op de eerste foto’s van het kersverse gezinnetje die passeren in het filmpje kan je duidelijk zien dat ze overlopen van geluk. Heel wat celebs waaronder Sarah Hyland en Ariel Winter wensten de ouders in de comments veel geluk met hun klein wondertje.

Nog meer heuglijk nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '