Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dimitri Lowette voor Flair

Sporten vanuit een dieetmindset is voorgoed verleden tijd!

Edito: ‘Sporten kan echt keiplezant zijn, vormt de ultieme moodbooster en is bovendien een heerlijke vorm van self-care!’

De redactie

Onze Flair van deze week is een specialleke! Samen met Celien en Gudrun van BOOST! creëerden we namelijk een Self-love & Sport Special. Sporten vanuit een dieetmindset is voorgoed verleden tijd!

En, hoeveel calorieën verbrand je daar dan mee?’ Een herkenbare vraag als het gaat om sporten. Helaas bestaat de misvatting nog steeds dat een stevige work-out vooral bedoeld moet zijn om dat taartje eraf te werken of om vet te verliezen. Think again! Wat zijn we blij dat Flair ons vroeg om onze visie daarover met jullie te delen. Nadat we vorig jaar de self-love-Flair mochten maken, stonden we te springen om ook deze special mee vorm te geven om zo de misverstanden rond sporten de wereld uit te helpen.

Ons doel? Ervoor zorgen dat jij met plezier gaat bewegen in plaats van omdat je calorieën wil verbranden of om in het perfecte plaatje te passen. Want, believe us, sporten kan echt keiplezant zijn, vormt de ultieme moodbooster en is bovendien een heerlijke vorm van self-care! Daarnaast plukt je gezondheid er niet alleen op korte maar ook op lange termijn de vruchten van. Daarom creëerden wij in onze BOOST!-app naast alles om te genieten van gezond eten en een relaxte mindset ook een ruim aanbod aan work-outs op ieders niveau. Of je nu houdt van yoga, dansen, spieroefeningen of cardio, we got you!

Geloof ons dus wanneer we zeggen dat sporten vanuit een dieetmindset verleden tijd is. Wij laten je daarom in deze Flair kennismaken met de mooiste sportplekjes en inclusieve sportmode, maken komaf met de ‘sporten omdat het moet’-mindset, spreken met inspirerende, straffe sporters en tonen dat er écht een work-out is die ook op jouw lijf (en humeur) geschreven staat. Verwen je lijf dus met een heerlijke sportsessie en geniet van de wolkjes waarop je daarna loopt!

Achter de schermen

Gerzichtsmassage en make-up

Gerzichtsmassage en make-up

Gerzichtsmassage en make-up

Eerst een gezichtsmassage, dan make-up door visagiste Sharon. Qua self-care geeft Gudrun het goede voorbeeld!

Zwarte jurk + witte sneakers

Zwarte jurk + witte sneakers

Zwarte jurk + witte sneakers

Zwarte jurk + witte sneakers = toevallig de outfit van chef lifestyle Judith en eindredactrices Evi en Kaat op dezelfde dag

Sportmodereportage

Sportmodereportage

Sportmodereportage

Een video- én een fotocamera op je gezicht? Geen probleem voor lezeres Kimberley! Ontdek onze sportmodereportage op blz. 20 in je Flair en de video’s op Flair.be!

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

self-love sport special

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '