Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Want daardoor voelt heel de maand als een heerlijk aftellen.'

Eva’s edito: ‘Eerst de honeymoon, dan het trouwen zelf: voor mij is dat de perfecte volgorde’

Hoofdredactrice Eva ging op huwelijksreis naar Primavera Sound in Porto én stapte daarna pas in het huwelijksbootje. Het begin van een onvergetelijke zomer dus!

‘Dit wordt voor jou een onvergetelijke zomer, Kreeft.’ Mijn horoscoop zit er maar weer eens helemaal op. Ik heb er al een onvergetelijke honeymoon op zitten en over twee dagen trouw ik met de leukste man. Dus het staat niet alleen in de sterren geschreven dat de zomer een goed begin zal kennen, het staat ook zo in mijn agenda.

Klopt, aandachtige lezer, ik deed de honeymoon eerst, dan pas het trouwen zelf. Mij lijkt dat eigenlijk de perfecte volgorde. Want daardoor voelt heel de maand al aan als een heerlijk aftellen naar… Een weekje ertussenuit in de zon, een vrijgezellenweekend, een uurtje bij de pedicure, een wellnessdag met een lieve vriendin. In plaats van stress ben ik voor totale zen gegaan voor het feest. Geen bridezilla te bespeuren! Als het nu ook nog eens droog zou willen blijven tot het feest zelf… maar ach, zelfs dancing in the rain kan charmant zijn.

Ik heb trouwens zo het gevoel dat het niet alleen míjn zomer gaat zijn die zo onvergetelijk wordt. Ik hoor iedereen enthousiast reisplannen delen, uitkijken naar weekendjes aan zee en naar de festivals. Nooit eerder hadden we een festivalzomer in België die zo vol zat. Geweldige line-ups, top festivalfood… keuzestress!

Mijn huwelijksreis ging naar Primavera Sound in Porto, mijn eerste festival in erg lang, en alles viel meteen weer in de plooi. Het was zo mogelijk nog leuker dan ik het me herinnerde. De sfeer, de muziek, het samen dansen, het roepen naar jeugdhelden op het podium, zelfs het aanschuiven voor een lauwe Super Bock-pils. Het smaakt naar meer. Niet die Super Bock, wel het genieten van livemuziek samen met onze vrienden en veel nieuwe Portugese vrienden. Topfeest! We gaan ons best al moeten doen om ons trouwfeest nog leuker te maken dan dit. Maar hé, onze pintjes zullen fris zijn, onze vrienden nog frisser en de playlist is weer helemaal up-to-date. Komt goed dus. Topzomer, ik zie het in de sterren!

Achter de schermen

De strandcabines van Knokke

De strandcabines van Knokke

De strandcabines van Knokke

Reisjournalist Marie: ‘De strandcabines van Knokke vind ik heerlijk nostalgisch. Ze doen me terugdenken aan de momenten waarop ik als klein meisje naar de kust ging. Ik leer de kindjes van mijn zus nu allerlei spelletjes die ik er vroeger zelf deed: schelpjes zoeken op het strand, bloemen in crêpepapier maken en eindeloos lang scoubidouën.’ Voor een heerlijk logeeradres check je blz. 75 in je Flair.

De laatste Hindaspotlight

De laatste Hindaspotlight

De laatste Hindaspotlight

Deze week vind je de laatste Hindaspotlight in Flair. Dankjewel, Hinda voor alle boeiende interviews de laatste jaren!

Grootste fashionfaux-pas

Grootste fashionfaux-pas

Grootste fashionfaux-pas

In onze modeshoot op blz. 28 in je Flair wagen vijf lezers zich aan hun grootste fashionfaux-pas. Moderedactrice Catherine geeft het goede (of foute?) voorbeeld in een Von Dutchpet en Crocs. Wie durft?

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Fotoprints Smartphoto

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '