Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

+ 5 GRATIS work-outvideo’s van Gudrun en Celien!

Haal nu onze Self-love & Sport Special met Gudrun en Celien van BOOST in huis

Hoera, er ligt deze week een Flair VOL self-love en sportmotivatie op je te wachten! Samen met Celien & Gudrun van BOOST zorgen wij er in onze Self-love & Sport Special voor dat je weer met plezier kan en wíl gaan sporten. En sporten vanuit een dieetmindset? Dat is voorgoed verleden tijd!

Een stevige work-out met als enige doel dat taartje eraf te werken of om vet te verliezen? No way, José! Sporten kan echt keiplezant zijn, het vormt de ultieme moodbooster én is echt een heerlijke vorm van self-care! Om die boodschap te verspreiden, slaan we bij Flair deze week de handen in elkaar met Celien & Gudrun van BOOST.

In je nieuwste Flair word je overrompeld door inclusieve sportmode, maken we komaf met de ‘sporten omdat het moet’-mindset en delen we de mooiste sportplekjes. Je krijgt er bovendien een motiverende sportposter én vijf gratis work-outvideo’s bij. Kortom: alweer een Flair met een flinke portie self-love die je zeker niet mag laten liggen. Spurt snel naar je dichtstbijzijnde (kranten)winkel!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content