Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© giphy

Welke zou jij wel eens willen proberen dit jaar?

Dit zijn de sekstrends voor 2019

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het Zweedse merk Lelo, een fabrikant van erotische speeltjes, maakt ieder jaar de nieuwe trends bekend op vlak van seks. In 2019 zijn onder andere sekspoppen en open relaties helemaal hip.


Outfits die hip zijn, beautytrends die je niet mag missen, kapsels die je moet proberen of de mooiste tatoeages die je kan vereeuwigen op je lichaam dit jaar zag je al voorbijkomen op onze site. Nu maakte Lelo, een bekend merk van seksspeeltjes, bekend welke zes trends volgens seksexperts hotter dan hot zullen zijn in de slaapkamer de komende maanden.

1. Open relaties


Polygamie is natuurlijk geen nieuw begrip, maar het zal volgens Lelo meer dan ooit in praktijk worden omgezet in 2019. We beginnen stilaan te beseffen dat monogaam zijn niet altijd gemakkelijk is, zeker als je al meer dan 10 jaar een relatie hebt, en het is eindelijk geen schande meer om dit eerlijk toe te geven. Op ieder potje past niet één dekseltje, maar verschillende dekseltjes! Dat wil niet zeggen dat 2019 het jaar moet worden van vreemdgaan en dat iedereen een vrijgeleide krijgt om zijn of haar partner te bedriegen, maar wel dat er meer kan gepraat worden over het concept van een open relatie.

2. Sekspoppen


Denk nu niet onmiddellijk aan de foute exemplaren in plastic die je vaak op festivals of vrijgezellenfeestjes spot, maar aan levensechte sekspoppen. Deze zijn gemaakt uit siliconen, waardoor ze er heel realistisch uitzien en voelen.

3. Artificiële intelligentie


Je kan je smartphone en auto al besturen met je stem, het was dus te denken dat deze techniek ook zijn weg zou vinden naar onze slaapkamer. Een mooi voorbeeld zijn vibrators die gegevens opslaan en daardoor weten wat je lekker vindt waardoor je de volgende keer gegarandeerd een orgasme krijgt.

4. Happy single


Meer en meer mensen kiezen ervoor om gelukkig te zijn alleen, in plaats van ongelukkig met twee. Het schrikt ons niet langer af om op latere leeftijd vrijgezel te zijn en ons leven draait niet volledig rond het zoeken van een geschikte partner. Wat komt, dat komt en in de tussentijd amuseren we ons te pletter.

5. Mannelijk plezier


Heel wat vrouwen hebben een vibrator in hun nachtkastje liggen, maar bij mannen is het gebruik van seksspeeltjes toch nog wat taboe. In 2019 is het volgens Lelo tijd om dit ouderwetse denkbeeld te doorbreken. Ook mannen mogen allerlei middeltjes – naast hun handen –  gebruiken om zichzelf eens goed te verwennen.

6. Nieuwe sensaties


Heel wat speeltjes werken volgens het principe van vibratie om ons naar de zevende hemel te brengen. Dit jaar staan nieuwe sensaties centraal zoals geluidsgolven die de clitoris stimuleren. Ook apparaatjes met zuigkracht zijn in opmars.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '