Home Lifestyle Deze 4 onzekerheden zijn nefast voor je seksleven

Deze 4 onzekerheden zijn nefast voor je seksleven

4. Een hoofd zo rood als een tomaat, een open mond inclusief gehijg of zweet op elke centimeter van je lijf. Het komt er allemaal bij kijken en je hoeft er je helemaal niks van aan te trekken.

© Photo by Jan Zhukov on Unsplash

Een beter seksleven begint ook bij jezelf. Maak komaf met deze 4 veel voorkomende onzekerheden en je zal je als herboren voelen tussen de lakens.

Als je sekspartner voortdurend in het verkeerde gaatje zit, kust als een wasmachine of om de twee minuten naar zijn telefoon kijkt, dan ligt het voor de volle honderd procent aan hem dat je niet echt geniet van jullie vrijpartij. Toch kan het ook aan jezelf liggen dat je meer genoot van je broodje tijdens de middagpauze dan van deze gepoogd wilde nacht. Door deze vier onzekerheden overboord te gooien, geef je gegarandeerd een instant boost aan je seksleven.

1. Body negativity

We denken nog veel te vaak na over ons lichaam terwijl we vrijen. Gaat mijn buikje niet te veel opvallen in deze positie of gaat hij nu keihard de cellulitis op mijn billen zien als we zo liggen? Geloof ons dat je partner in the heat of the moment echt niet wakker ligt van een kleine oneffenheid op je billen. Geniet ervan! Je ziet er sowieso geweldig uit, ongeacht je maten of vormen.

2. Te weinig communiceren

Durf aan je partner te zeggen wat je lekker vindt en waar je helemaal opgewonden van raakt. Je moet niet beschaamd zijn of bang zijn om dominant over te komen. Integendeel, het is juist heel sexy als iemand weet wat hij of zij wil.

3. Je eigen genot

We willen dat onze partner geniet en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat-ie klaarkomt. Maar vergeet niet om jezelf ook op de eerste plaats te zetten. Jij moet evenveel genieten als de persoon die op of onder je ligt.

4.  Vindt hij dat ik gek doe?

Dankzij (slechte) porno denken veel mensen dat we er perfect moeten uitzien tijdens het vrijen. Newsflash: het ziet er niet altijd even ‘sexy’ uit. Een hoofd zo rood als een tomaat, een open mond inclusief gehijg of zweet op elke centimeter van je lijf. Het komt er allemaal soms bij en je hoeft er je helemaal niks van aan te trekken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.