Home Lifestyle Friends with benefits: de regels

Friends with benefits: de regels

Regel 4: doe het om de juiste reden.

Friends with benefits kan heel leuk zijn, maar het heeft ook zo zijn nadelen. Wil jij zeker zijn van je stuk voor je eraan begint of wil je zeker niet gekwetst worden? Dan lees je best even onderstaande regeltjes.

Er is geen handleiding als het op friends with benefits aankomt, maar het kan nooit kwaad om je voor te bereiden. Zo weet je meteen wat je te wachten staat en kan je op de gepaste manier reageren. Zit je in een dergelijke situatie of twijfel je nog of het een goed idee is? Wij hebben voor jullie even de basics opgelijst.

Regel 1: gedraag je niet jaloers

Dé gedachte achter friends with benefits? Jullie zijn geen koppel en hebben dus geen officiële relatie. Bombardeer hem dus niet met sms’jes of andere vragen. Hij of zij moet zich namelijk niet verantwoorden tegenover jou. Doe je het toch? Dan is de kans groot dat jullie elkaar na een tijdje niet meer horen.

Regel 2: blijf niet te lang plakken

Oké, je hoeft niet binnen de minuut je spullen te pakken, maar blijf zeker geen uren meer plakken. Het laatste wat hij wil, is je vragen om te vertrekken. Zo zorg je enkel maar voor ongemakkelijke situaties en dat wil je net vermijden.

Regel 3: doe niet te close

Keep it simple. Praat over leuke en luchtige dingen. Hij is niet de persoon om je hart bij te gaan uitstorten. Heb je een zware dag op het werk achter de rug? Probeer je dan op voorhand wat te ontspannen, maar begin niet te klagen over je baas wanneer jullie samen zijn. Ook vrienden en familieleden hoeft hij niet te ontmoeten.

Regel 4: doe het om de juiste reden

Kies er enkel voor als je het ook effectief wil en alleen nood hebt aan seks. Begin er niet aan als je gevoelens hebt voor de persoon in kwestie in de hoop dat hij of zij nog voor je zal vallen. Het leven is helaas geen film dus de kans dat er ook echt een relatie uitkomt, is klein.

Regel 5: gebruik altijd condooms

Een must. Meer hebben we hier niet over te zeggen.

Regel 6: maak afspraken

Spreken jullie nog met andere mensen af? Wil je het weten als hij met andere vrouwen de koffer induikt? Voor je eigen ‘veiligheid’ maak je beter goede afspraken. Je wil niet achterblijven met een gebroken hart, spijt of een soa.

Regel 7: zorg dat het leuk blijft

Is het meer werk dan plezier of krijg je er stress van? Ga je bijvoorbeeld met een wrang gevoel naar huis of zit je heel de tijd te wachten op een berichtje. Zet er dan beter een punt achter. De bedoeling van friends with benefits is net om fun te hebben zonder drama of ruzie.

Regel 8: hou je opties open

Jullie zijn niet aan het daten, dus keep your eyes open. Wie weet kom je opeens je prins op het witte paard tegen en dat wil je natuurlijk niet missen. Een zekerheid over friend with benefits is dat het vaak om een tijdelijke situatie gaat. Heb je iemand anders leren kennen? Wees er dan eerlijk over en ook respectvol naar de persoon in kwestie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.