https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle In 4 stappen naar de perfecte blowjob

In 4 stappen naar de perfecte blowjob

Van het ontwaken tot het uitbarsten!

Belga
We volgden een cursus blowjobs en namen vlijtig notities. Zo kunnen we onze kennis delen en verras ook jij vanavond je liefste héél aangenaam met de perfecte pijpbeurt.

De eerste tip – en meteen ook de belangrijkste volgens de coach in de pijpcursus – is tonen dat je er zin in hebt. Neem je tijd ervoor, zorg dat je comfortabel zit/ligt/hangt en… actie!

1. Het ontwaken

Ook voor een blowjob is voorspel nodig. Het is voor een man namelijk niet prettig als je zijn penis in je mond neemt als die nog niet fier rechtop staat. Om dat voor elkaar te krijgen, bewerk je zijn erogene zones met je handen en mond. Doe zoals bij elk ander voorspel, dus.

2. De geishamassage

Voor je met je mond aan de slag gaat, laat je je handen het werk doen. Vergeet niet om hem zachtjes aan te pakken en gebruik altijd glijmiddel. Als je een man masturbeert, mag je bovendien behoorlijk wat druk gebruiken. Beweeg van onder naar boven toe en hou een goed tempo aan.

3. En dan… de mond

In deze fase mag de penis geen contact meer maken met je handen. Dat vermindert namelijk de sensatie van het contact met je lippen. Verander zijn geslacht nooit van positie, maar verander zélf van positie indien nodig.

  • Begin met zachte en snelle kusjes langs de schacht tot net onder de eikel. Let op je ademhaling, want ook die speelt een rol. Laat eventueel het puntje van je tong van tussen je lippen komen voor nattere kussen.
  • Laat je tong nu over z’n hele penis gaan. Lik eraan alsof het een ijsje is. Stop altijd nét voor de eikel, zodat hij meer wil en gek wordt van verlangen.
  • Nu begin je aan het echte werk. Ga met je tong langs de rand van zijn eikel en ga langzaam over op de eikel zelf.
  • Zuig daarna zachtjes aan zijn eikel. Neem ook de rest van zijn lichaam onder handen, want zo maak je hem helemaal wild.
  • Neem nu zijn voorhuid tussen je lippen en ga omlaag tot de eikel bloot is. Je bent niet verplicht om de op-en-neerbeweging met je mond te maken. Je handen dienen nu als verlengmiddel van je mond.

4. En erna?

Wanneer een man op het punt staat klaar te komen, zwelt zijn eikel op en voel je iets samentrekken langs zijn urinebuis. Let goed op die voortekenen, want zo kom je niet voor verrassingen te staan. Of je nu slikt, spuwt of hem liever niet in je mond laat klaarkomen, is helemaal aan jou.

Meer sekstips: