Home Lifestyle Deze 4 seksstandjes zijn ideaal voor na een zware feestmaaltijd

Deze 4 seksstandjes zijn ideaal voor na een zware feestmaaltijd

Laat die foodbaby geen spelbreker zijn.

© by Toa Heftiba on Unsplash

Na al die familiefeesten en feestmaaltijden staat onze buik met foodbaby van vier maanden op ontploffen. Een overvolle maag, maar toch nog zin in seks? Deze 4 standjes zijn ideaal!

De feestdagen staan gelijk aan cadeautjes, maar ook aan eten. Véél eten! Aperitiefhapjes, soep, een voorgerecht, sorbet, een hoofdgerecht met extra veel kroketjes, een dessert en een koffie met pralines en allerlei lekkers. Heb je na al die feestmaaltijden toch nog zin in een dessertje tussen de lakens met je lief, maar zit je met een overvolle maag? Laat dat geen spelbreker zijn. Dankzij deze vier standjes geniet je ondanks je foodbaby toch van een heerlijke wilde nacht.

1. Handen uit de mouwen

Heb je de fut niet meer om je in duizend bochten te wringen op elkaar? Gebruik dan enkel je handen om je partner in de zevende hemel te brengen.

2. Lepeltje-lepeltje

Ook bij dit standje kunnen jullie allebei lekker blijven liggen. Ga op je zij liggen en duw je kont verleidelijk in de schoot van je partner. Heel intiem, superlekker en daarna kunnen jullie gewoon in dezelfde positie in slaap vallen.

3. De schaar

Hierbij mogen jullie ook op je zij liggen, maar dit keer kijken jullie elkaar recht in de ogen. Leg je bovenbeen op dat van je partner en schuif heerlijk in elkaar.

4. Soixante-neuf

Een klassieker die we nooit beu worden. Zijn ook je handen uitgeput, gebruik dan je mond. Laat je lippen en tong al het werk doen en bevredig elkaar oraal. Een hemelse afsluiter van een zalige avond!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.