Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Van een spicy adventskalender tot een roulette voor seksstandjes: the games are on.

Deze seksapps maken het een pak spannender tussen de lakens

Annelies Hart

Smartphones in de slaapkamer zijn meestal een no-go. Zeker als het er wat intiemer aan toegaat tussen de lakens. Maar misschien kan je een uitzondering maken voor deze 6 apps? Ze kunnen je seksleven net dat tikkeltje pikanter, spannender of zelfs overzichtelijker maken.

Spicy adventskalender

Spicy adventskalender

Spicy adventskalender

In december is het koud en donker, en kan je dus wel wat extra warmte gebruiken. Ook in de slaapkamer. Zin in een adventskalender die niet gevuld is met chocolade? De ‘Scratch Adventure Advent Calendar’ verrast je elke dag met iets nieuws om te proberen tussen de lakens.

download hier

Sex tracker

Sex tracker

Sex tracker

Je trackt je sportactiviteiten, dus waarom je seksuele escapades dan niet? Met de ‘Aphrodite Sex Tracker’ kan je per dag invoeren wat je hebt gedaan, met wie, of jullie bescherming hebben gebruikt en hoe jij het vond. Het klinkt misschien een beetje gek, maar beeld je eens in dat Donna uit ‘Mamma Mia’ dit had gebruikt? Dan had Sophie nu misschien wel geweten wie haar vader was.

Download hier

Spicer

Spicer

Spicer

Samen Tinderen, maar dan anders. Op ‘Spicer’ link je jouw account aan dat van je partner, en krijgen jullie spicy activiteiten voorgesteld. Jullie kunnen allebei swipen om aan te geven of jullie de opdracht al dan niet zien zitten. Vinden jullie het allebei tof, dan komt de melding dat er een match is!

Spicer is enkel beschikbaar voor iOS.

Download hier

Goede gesprekken, dat is betere seks

Goede gesprekken, dat is betere seks

Goede gesprekken, dat is betere seks

Hoe gelukkiger je bent als koppel, hoe beter het vaak gaat tussen de lakens. En een manier om dichter bij elkaar te komen, is goed te babbelen. Aangezien het niet altijd makkelijk is om op nieuwe onderwerpen te komen, doet ‘Agapé’ het voor je. De app stuurt jou en je partner elke dag één vraag, waar jullie afzonderlijk op antwoorden. Je krijgt elkaars antwoord pas te zien als jullie beiden hebben gereageerd, daarna kunnen jullie een interessant gesprek starten.

Download hier

Desire

Desire

Desire

Wil je sexy opdrachten, maar mag het iets gewaagder zijn? Dan is ‘Desire’ iets voor jou. Deze app geeft je een heleboel inspiratie met verschillende categorieën zoals ‘Outdoor’ en ‘Roleplay’. Je krijgt punten voor elke challenge die je tot een goed einde brengt. The game is on!

Download hier

Seksroulette

Seksroulette

Seksroulette

Vervallen jullie altijd in dezelfde standjes? Helemaal normaal: dat is voor bijna iedereen zo. Maar als je eens wat nieuws wil proberen en je wil laten verrassen door een gloednieuw standje, is ‘Sex Roulette’ ideaal. Je draait aan het rad, krijgt een standje voorgeschoteld en alle uitleg om het (en julliezelf) tot een goed eind te laten komen.

Download hier

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '