Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Cottonbro via Pexels

Maddie (25) droomt weleens van een vluggertje in de toiletten van een restaurant.

‘Ik lik zachtjes aan mijn hand en maak met mijn speeksel de eikel van zijn stevige boner vochtig’

De redactie

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Maddie (25) geniet van daten zonder druk. Ze wordt helemaal wild van chocolade. Ze droomt weleens van een vluggertje in de toiletten van een restaurant.

Het dessertje

Ik neem een hap van de nog lauwe, smeuïge chocoladecake met karameltopping en een toefje slagroom, en slaak een zucht van verrukking. ‘Dit,’ kijk ik hem ondeugend aan, ‘is een orgasme op een bord.’ Wanneer ik een tweede hap neem, kreun ik nog net iets verlekkerder dan daarnet. De wangen van mijn date kleuren rood en ik kan me perfect inbeelden wat er in zijn hoofd – en een stuk verder naar beneden – gebeurt.

‘Chocolade,’ doe ik er nog een schepje bovenop, ‘is toch echt als seks.’ En om dat statement nog wat kracht bij te zetten, lik ik wulps aan mijn lepel. ‘Het is zo lekker. En het prikkelt al je zintuigen.’ De ademhaling van mijn date is nu dieper geworden en hij kijkt wat ongemakkelijk in het rond door het restaurant. Dan slikt hij, schraapt zijn keel en staat op. ‘Volg mij’, fluistert hij. Nu beginnen mijn ogen te fonkelen en verschijnt er een glimlach op mijn gelaat. ‘Hier en nu?’ Hij knikt overtuigd en steekt zijn hand naar me uit. Ik neem die gretig beet.

Wanneer we hand in hand door het restaurant naar de toiletten lopen, voel ik mijn hart bonzen in mijn keel. Wanneer we voor de deur van de damestoiletten blijven staan, aarzelt hij even, maar beslist dan toch om de deur te openen en zijn hoofd naar binnen te steken. Er is gelukkig niemand. Razendsnel trekt hij me mee naar binnen, duwt me in een van de afgesloten toilethokjes en doet de deur op slot.

Hij trekt me stevig tegen zich aan, draait me met een ruk om en duwt me tegen de deur van het hokje. Dan drukt hij zijn gezicht in mijn haren en snuift hun versgewassen geur diep op. Ik leg mijn armen om zijn schouders en trek zijn lichaam nog dichter tegen het mijne. Een elektrische schok raast door me heen.

‘Vluggertje?’ hijgt hij in mijn oor. Ik antwoord door zijn hand beet te nemen en die op mijn been te leggen, net onder de rand van mijn jurkje. Hij begrijpt meteen wat ik bedoel en laat er geen gras over groeien. In geen tijd zitten zijn vingers achter de rand van mijn slipje en kan hij voelen hoe nat dit moment me maakt. ‘Lekker’, fluister ik, en ik duw mijn billen een beetje weg van de deur om hem duidelijk te maken dat hij mijn slipje mag uittrekken.

Tot mijn grote vreugde is hij een goede verstaander. Hij schuift het roze gestreepte niemendalletje vlotjes naar beneden en drukt zijn lippen stevig tegen de mijne zodra hij weer op ooghoogte komt. Zijn kus is hemels, en wanneer hij tijdens het tongen voorzichtig twee vingers tegen mijn schaamlippen legt, kan ik een kreun van verlangen niet bedwingen. Het windt hem zo erg op dat hij die vingers pardoes bij me naar binnen laat glijden, wat ons in een vicieuze cirkel van kreunen, intenser vingeren, nog meer kreunen en nog lekkerder vingeren brengt.

Uit pure opwinding bijt ik in zijn onderlip, waardoor hij zo geil wordt dat hij zijn kruis hard tegen het mijne duwt en zijn boner mijn clit doet bonzen van plezier. Ik grijp met­een naar de knop van zijn broek, ruk die los en trek al even ongeremd de rits open. Ik steek mijn vingers achter de rand en trek ze samen met zijn boxershort met een snok naar beneden. Hij wiebelt wat om ’m tot op zijn enkels te ­laten zakken, waardoor zijn pik heen en weer tegen mijn lichaam swaffelt. Het maakt me knettergek.

Ik grijp zijn pik beet en geef er een paar stevige rukken aan, maar moet dan toegeven dat ik veel te geil ben om me daar nog op toe te spitsen. Daarom lik ik mijn hand nat, maak met mijn speeksel de eikel van zijn boner vochtig en kijk hem aan met een blik vol lust en verlangen. Hij slaat zijn armen om mijn middel, gaat door zijn knieën en tilt me op. Ik wikkel mijn benen en armen om hem heen en kir van genot wanneer zijn penis diep in me schuift.

Terwijl hij met zijn kont beweegt, heft mij me op en neer, waardoor zijn pik steeds harder in me beukt. We happen naar adem, maar lijken daar steeds minder in te slagen naarmate we harder tekeergaan. Als hij ook nog eens zijn gezicht in mijn boezem duwt en door mijn jurk heen op mijn stijve tepels begint te zuigen, kan ik niet anders dan me overgeven. Ik zucht, kreun, kerm van genot en kom ongezien makkelijk klaar. ‘Oh, fuck, dat voelt lekker!’ proest ik uit. Waarop hij alleen maar brabbelt: ‘Lekkerder dan chocolade?’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '