Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Cottonbro via Pexels

Nelly (32) droomt weleens van een avontuurtje in de auto.

‘Mijn vrije hand wrijft ondertussen door mijn broek en slipje heen over mijn eigen kruis’

Evi Van Houdt

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Nelly (32) heeft al vijf jaar een latrelatie. Ze wordt helemaal wild als haar lief haar smeekt om hem te bevredigen. Ze droomt weleens van een avontuurtje in de auto.

De parking

‘Oh god, Nelly, wil je me aanraken, alsjeblieft? Als ik nog langer moet wachten, overleef ik mijn blauwe ballen niet’, jammert mijn vriend, en hij leunt over de versnellingspook naar me toe. Maar in plaats van dichter bij hem te gaan zitten, schuifel ik verder weg. ‘Stop ermee’, giechel ik wanneer hij nog meer in mijn richting komt hangen en zijn tong tegen mijn oorlel duwt. Met fors duw ik hem ­terug op zijn eigen stoel. ‘Ach, toe’, mekkert hij. ‘Gun me toch een pleziertje.’ Zijn puppyogen zijn vertederend.

‘Schat, dit is een superdrukke parking. Mensen zouden ons kunnen zien.’ ‘So what?!’ kirt hij wanhopig. ‘Je hebt me de hele avond opgegeild. Ik sta op ontploffen. Ik wil zo graag jouw handen op mij voelen dat ik onmogelijk met de auto kan rijden als je me niet eerst een beetje ontlading gunt. Pretty please?’ Ik vind zijn gesmeek opwindend en wil het graag nog even rekken, ook al heb ik allang besloten dat ik mee wil gaan in dit avontuur. Om hem te plagen leg ik mijn hand tegen zijn bovenarm.

‘Ziezo, aangeraakt. Tevreden nu?’ Met veel drama laat hij zich onderuitzakken in zijn stoel: ‘Nee, nee, nee!’ Ik kan het giechelen amper bedwingen. ‘Hoezo niet? Wat wil je dan?’ hou ik me van de domme. ‘Dat weet je toch!’ jammert hij. ‘Goh, nee. Misschien als je het lief vraagt?’ tease ik. Hij vouwt zijn handen in elkaar, kijkt me met fonkelende ogen aan en smeekt: ‘Pleeeaaase, liefde van mijn leven, vrouw van mijn dromen. Wil jij alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft mijn pik aanraken?’ Ik glimlach, wacht een paar seconden met antwoorden en zeg dan doodserieus: ‘Oké.’

Het duurt geen milliseconde voor ik hem zijn broek open hoor ritsen. Zijn stijve komt meteen door de opening gefloept. Ondanks het summiere licht van de straatlantaarns kan ik de dop zien glimmen van het vocht. Ik blijf rustig zitten. ‘Waar wacht je op?’ hijgt hij. Ik kijk hem aan, steek alleen mijn wijsvinger uit en leg die boven op zijn lul, ­zonder ermee te bewegen. ‘Fucking hell, Nelly!’ kermt hij zo luid dat als er nu mensen zouden passeren, ze het tot buiten zouden horen. ‘Knijp erin! Alsjebliiieeeft!’ Wanneer ik zie hoe er zelfs een traan in zijn ooghoek springt omdat hij zo wanhopig veel goesting heeft, krijg ik te veel ­me-de­lijden en besluit ik dat hij – althans voorlopig – hard ­genoeg om mijn diensten heeft gesmeekt.

Ik wentel mijn vingers om zijn harde, warme pik en knijp erin. Traag laat ik mijn hand op en neer over zijn schacht glijden. ‘Ooooh ja’, zucht hij. ‘Wat een opluchting!’ Maar zo snel geef ik me nu ook weer niet gewonnen. Ik verminder de spanning in mijn hand en stop met bewegen. Zijn ogen sperren zich wagenwijd open en zijn hoofd kleurt acuut knalrood. ‘Nee!’ schreeuwt hij. ‘Niet stoppen. Je moet echt verderdoen nu!’

Zijn blik schiet van mijn grijnzende gezicht naar zijn pik en weer terug, en dan neemt hij een besluit. Hij klemt zijn hand om de mijne, duwt zo mijn vingers diep en stevig in het vlees van zijn lul en begint onze handen er samen wild overheen te wrijven. Het maakt mij minstens even gek als hem, dus stop ik met spelen en volg ik mijn hart. Ik werk hem niet langer tegen en laat hem mijn hand gebruiken om zijn eigen penis af te trekken zoals dat voor hem het lekkerst voelt.

Mijn vrije hand zit intussen tussen mijn eigen benen en wrijft al even gedreven door mijn broek en slipje heen over mijn eigen kruis. Hoe harder hij hijgt en kreunt, hoe heter ik zelf word en hoe meer ik mijn kutje voel bonzen. Zijn penis zwelt nu zo hard op in mijn hand dat ik er krampen van krijg. Maar zijn zachte huid over de hardheid eronder voelen glijden is hemels, en aan de spanning in zijn pik kan ik voelen dat hij nog maar een paar seconden nodig heeft.

Ik begin harder en sneller over mijn eigen kruis te wrijven, maar voel dat ik net niet op tijd zal zijn. In de hand om zijn pik voel ik het sperma opborrelen, klaar om eruit te gutsen. Er is maar één iemand die nu nog smeekt: ‘Oh, nee, nog niet... Wacht, please! Ik ben er nog niet!’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '