Home FASHION & BEAUTY Beauty Dit zijn volgens Pinterest de 3 grootste kapseltrends voor 2019

Dit zijn volgens Pinterest de 3 grootste kapseltrends voor 2019

Ga jij binnenkort naar de kapper?

tendances capillaires
Unsplash

Pinterest krijgt maandelijks zo’n 250 miljoen (!) bezoekers dus de site weet als geen ander waar we naar op zoek zijn. Zo hebben ze al de populairste reisbestemmingen voor komend jaar bekendgemaakt en nu hebben ze ook de meest gezochte kapseltrends voor 2019 op een rijtje gezet.

Bij Pinterest zijn ze druk bezig met hun voorspellingen voor 2019 en op vlak van kapsels zien ze drie grote trends voor komend jaar. Een eerste populaire zoekterm op vlak van kapsels was ‘going grey’. Zo zagen ze bij de website een stijging van maar liefst 879% als het op grijs haar aankomt.

View this post on Instagram

#hair #lips #greyhair

A post shared by Linda Vescovo (@lindasia16) on

Grijs is niet de enige opvallende haarkleur die volgend jaar in is. Zo zagen ze een stijging in de zoektocht naar ‘lilac hair’. Heel wat mensen zijn op zoek naar deze pastelkleur en Lady Gaga heeft alvast de trend gezet. Zij zat enkele dagen geleden nog in de kappersstoel om zichzelf lila lokken aan te meten.

View this post on Instagram

Lilac beauty 😍

A post shared by Carly Sanna (@beautybycsanna) on

Naast deze twee haarkleuren is er ook een aankomende trend op vlak van snit. Als het van Pinterest afhangt, gaan we in 2019 heel wat froufrous in het straatbeeld zien. Tegenover vorig jaar is er namelijk een stijging van 51% op vlak van baby bangs.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.