Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Nog een beetje inspiratie nodig voor vanavond?

Dit seksstandje is volgens jouw sterrenbeeld op je lijf geschreven

Hoe avontuurlijk je in bed ook mag zijn, er is altijd ruimte voor iets nieuws. Hoe je vanavond naar een hoger en vooral heter niveau kan tillen? Door een nieuw standje uit te proberen! En volgens jouw sterrenbeeld is de onderstaande positie op je lijf geschreven.

Steenbok (22 december – 20 januari): missionaris met benen omhoog

If it’s not broken, don’t fix it, toch? Hoewel het missionarisstandje snel kan vervelen, zijn er genoeg manieren om het wat pittiger te maken. Gooi je benen over de schouders van je partner om jezelf echt helemaal te laten gaan. Wie écht baldadig wil zijn, kan zelfs seksspeeltjes, een hoofdsteun of touw gebruiken.

Waterman (21 januari – 19 februari): seks in de douche mét props

We weten dat jij van verrassingen houdt en daarom is een onverwachte vrijpartij in de douche voor jou veel leuker dan seksen in bed. Speel met de temperatuur (en de druk) van het water en gebruik props zoals een klein opstapje, lege fles shampoo of de douchekop om het nóg spannender te maken.

P.S.: je hebt zelfs helemaal geen lief nodig voor stomende doucheseks. Wat je zelf doet, doe je misschien wel beter.

Vissen (20 februari – 20 maart): 69

Vissen vinden geven even belangrijk als nemen en daarom is soixante-neuf voor hen het ideale seksstandje. Met die intieme positie kan je de behoeften van je partner én jezelf veel beter ontdekken en er ook op inspelen. Het is trouwens ongetwijfeld een van de meest intieme en spannende standjes uit de Kamasutra.

Ram (21 maart – 20 april) : staande doggy style

Zélfs een lekkere doggy style kan af en toe een make-over gebruiken. Er is voor de Ram dan ook geen betere manier om zijn/haar/hun vurige kant te omarmen dan om rechtop te staan tijdens de seks. Het is een uitdaging om het al rechtstaand op z’n hondjes te doen, maar we hebben het gevoel dat het voor jou alleen maar beter zal worden, hitsige Ram.

Stier (21 april – 21 mei): doggy style met een vibrator

Het is niet omdat je beïnvloed wordt door Venus, de planeet van liefde, dat je niet af en toe een beetje wilder mag zijn, Stier! Je bent sensueel van aard en vindt je eigen geluk minstens even belangrijk als dat van een ander. Waarom dan eens geen vibrator gebruiken tijdens de doggy style? Je zal kunnen genieten van een scala aan prikkelingen en de controle over jezelf verliezen terwijl je partner je verwent.

Tweelingen (22 mei – 21 juni): in your face

Heel af en toe geniet jij ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en verwend te worden. Laat je oraal bevredigen terwijl jij op je knieën zit en je lief op zijn/haar/hun rug ligt. Gebruik ondertussen jouw handen om hem/haar/hen te aaien, strelen of zachtjes te slaan.

Kreeft (22 juni – 22 juli): de lotus

Seks kan heel emotioneel zijn en jij hebt een positie nodig die een intense verbinding mogelijk maakt, Kreeft. Dat is waarom de lotushouding perfect is voor jou. Jij en je partner zullen naar elkaar kunnen kijken, terwijl jullie benen in elkaar verstrengeld zijn en je hartstreek die van je partner raakt. Dat zorgt voor een fysieke en emotionele verbintenis, die de seks ongetwijfeld nog beter maakt. En je kan tijdens de seks gewoon kussen, hoe romantisch!

Leeuw (23 juli – 23 augustus): lepeltje-lepeltje

Je mag dan misschien wel een grote mond hebben, maar als puntje bij paaltje komt, verlang je naar intimiteit. Dus waarom zou je niet aan lovey-dovey lepelseks doen? Je wilt aanbeden worden en zachtjes knuffelen. Lepeltje-lepeltje is daar de perfect houding voor.

Maagd (24 augustus – 23 september): doggy style

De klassiekers zijn niet voor niets klassiekers, en dat is waarom doggy style op jouw lijf geschreven is, liefste Maagd. Je hebt een pittig karakter en bent niet vies van een beetje spanning in de slaapkamer. Overleg met je partner of jullie aan elkaars haren mogen trekken, een duwtje mogen geven of elkaar mogen blinddoeken. Wedden dat je er nu al zin in hebt?

Weegschaal (24 september – 23 oktober): op het randje

Jij bent bereid om bijna alles uit te proberen, Weegschaal. Daarom heb je iets nodig dat jouw sekservaring naar een hoger niveau kan tillen. Ga niet in bed liggen, maar wel op het randje van je bed, zetel, keukentafel of aanrecht zitten om een nog nooit eerder gevoeld orgasme op te wekken. Leg je op je rug terwijl hij je verwent en experimenteer met andere posities op alle randjes die je in huis kan vinden. Stel zowel je lichaam als geest open voor alle mogelijkheden.

Schorpioen (24 oktober- 22 november): de octopus

Jij verlangt vooral naar emotionele kwetsbaarheid, Schorpioen. Terwijl jij je op een nieuwe manier leert uitleven, zal de octopus je daar zeker bij helpen. Laat je partner je lichaam aanraken terwijl je ook jezelf aanraakt om je wildste dromen in vervulling te laten gaan. Je kan zelfs een seksspeeltje gebruiken voor wat extra va-va-voom.

Boogschutter (23 november – 21 december): tegen een muur

Je hebt een positie nodig die minstens even vurig is als jijzelf, Boogschutter. Daarom is seks tegen een muur een match made in de orgastische heaven. Laat je partner je tegen de muur duwen tijdens een stomende vrijpartij en durf regelmatig van omgeving te veranderen om het zo spannend mogelijk te houden.

Beelden: © Getty

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '