Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Zo wordt het letterlijk en figuurlijk nog een hete zomer!

5 seksstandjes die je nu wil proberen

Annelies Hart

Afwisseling kan een vrijpartij des te spannender maken, maar wat als je plots geen inspiratie meer hebt? Deze seksstandjes wil je vast eens proberen om de temperatuur tussen de lakens wat te doen stijgen.

Hup met die heupen

Hup met die heupen

Hup met die heupen

Dit is een van die seksstandjes waarvoor je een klein beetje lenig moet zijn. Hij wordt ‘pie in the sky’ genoemd (taart in de lucht) en je kan vast al raden waarom. Het plan hier is dat één partner op zijn/haar/hun rug gaat liggen, met de benen helemaal over het hoofd. Eens je voeten achter je oren liggen, heeft je partner de perfecte toegang om je oraal te bevredigen. Tip: stretch een beetje op voorhand, want je wil echt niet moeten uitleggen aan de dokter waar die verrekte spier vandaan komt.

De kaars

De kaars

De kaars

Dit standje zet je op dezelfde manier op als het vorige. Eén partner gaat namelijk op de rug liggen, met de voeten achter de oren en het achterwerk hoog de lucht in. De andere partner kan daarna ‘plaatsnemen’ als op een stoel en zo penetreren of stimuleren. Lukt het je niet goed om de positie aan te nemen? Denk dan aan al die keren dat je in kaarshouding moest gaan staan tijdens de lessen lichamelijk opvoeding. Wie had gedacht dat dat ooit nog eens van pas zou komen?

Sneeuw engel

Sneeuw engel

Sneeuw engel

Ondanks wat de naam je doet vermoeden, is er niets kouds aan dit standje. Integendeel: het is hot. Gelukkig ziet het er ook ingewikkelder uit dan het echt is, want eigenlijk moet je gewoon denken aan een omgekeerde missionaris. De bovenste partner gaat met zijn hoofd aan de voeten van de onderste partner liggen. De onderste partner geeft het ritme aan tijdens het penetreren of stimuleren.

Vlindervlucht

Vlindervlucht

Vlindervlucht

Nog een andere kijk op orale seks! Eén partner gaat op zijn/haar/hun rug liggen terwijl de andere plaatsneemt op diens gezicht en de handen tegen de muur achter het bed zet. Vanaf dan is het genieten maar! Bepaal als onderste partner het ritme door de billen van de bovenste partner vast te grijpen, of neem als bovenste partner de touwtjes in handen door zelf de bewegingen aan te geven.

Bootje varen

Bootje varen

Bootje varen

De bovenste partner neemt plaats op de onderste partner, met de benen aan één kant. Nu is het aan diegene die bovenaan zit om de bewegingen te sturen én het evenwicht te bewaren. Geen makkelijk standje dus, maar wel de moeite waard eens je het onder de knie hebt. Voordeel: als vrouw bovenaan kan je clitoris makkelijk gestimuleerd worden! Een goede gelegenheid om dat speeltje boven te halen…

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '