Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Irmy Photography

Ze deelt ook haar ultieme tips voor meer self-love op social media.

Julie Vermeire schrijft een self-love letter aan zichzelf: ‘Steeds meer geloof je dat je een natuurlijke schoonheid bent’

De redactie

Jezelf graag zien is niet altijd makkelijk, maar zo mooi als het wel lukt! Flair deelt maar al te graag self-love letters: inspirerende woorden en liefdesbrieven van jezelf, aan jezelf. Onze eerste Flair Self-Love Summer-covergirl Julie Vermeire geeft het voorbeeld en schrijft een self-love letter aan zichzelf.

De self-love letter

Liefste Julie,

Wat ben ik trots op de vrouw die je geworden bent. Ook jij had last van die vergelijking met de perfecte lijven die je online zag. Je vroeg je af of je wel mooi kon zijn zonder dat maatje 36 of zonder sixpack. Je vroeg je af hoe het kwam dat jouw buik een heuveltje was in plaats van plat, zoals bij al die voorbeelden die je online zag. Vandaag ben je een vrouw met een gezond lichaamsbeeld die zichzelf af en toe mooi vindt (want niemand heeft alleen good days, toch?), het niet erg vindt als ze eens een puistje heeft, online te zien is en blij is met wie en wat ze is. Een vrouw die positief en vrolijk in het leven staat, zéker als de zon schijnt. Dan ben je in je element en heb je het gevoel dat je zelf schijnt.

Ik zeg het je niet genoeg, daarom bij dezen: goed bezig!

Je bent een vrouw die balans gevonden heeft en die beweegt omdat ze zich daar goed door voelt, niet omdat het moet. Die gezond probeert te leven omdat ze goed voor zichzelf wil zorgen en energie wil hebben om te dansen. Die daarnaast ook graag geniet van het goei leven en haar chippekes niet zal laten staan omdat ze verlangt naar dat onbereikbare maatje 36. Een vrouw met een goed lief, een fantastische familie en – niet te vergeten – Sunny, je hondenbaby die elke dag beter maakt.

Heb je nog goeie en slechte dagen? Natuurlijk, die zullen er altijd zijn. Heb je het nog moeilijk om te benoemen wat jou mooi en leuk maakt? Natuurlijk! Maar steeds meer geloof je het als je vrienden zeggen dat je een natuurlijke schoonheid bent en dat je elke dag beter kan maken met je glimlach. Ik zeg het je niet genoeg, daarom bij dezen: goed bezig!

Dikke kus,

Julie

Dé tips voor meer self-love op social media

Unplug af en toe.

‘Ik ben niet echt een social media detoxer, maar ik probeer wel meer weg van mijn telefoon te leven dan erop. Leuke dingen doen in real life geeft me zuurstof. Als ik hier met mijn tenen in het zand sta, denk ik niet aan zure reacties online.’

Volg profielen die je gelukkig maken en ontvolg de rest.

‘Ik omring me zowel online als in het echte leven met mensen die me omhoogtillen, niet met mensen die me naar beneden willen halen. Ik heb de beste groep mensen rondom mij: mijn familie, vriend, vrienden...’

Blijf dicht bij jezelf op social media.

‘Ik ben een positief persoon, dansen maakt me gelukkig, ik lach veel en vaak... Dat deel ik dan ook. Als iemand mij daar dan op aanvalt, denk ik gewoon: dit is wie ik ben. Ik ga niet minder enthousiast worden omdat het jou niet aanstaat. Sorry, not sorry!

In haar boek ‘Soulshine op socials’ geeft Julie Vermeire nog veel meer tips om op een gezonde manier online aanwezig te zijn.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '