Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Hij deelt een bijzonder sterke en mooie boodschap op Instagram.

Jani Kazaltzis (43) zet gemene bodyshamers op hun plaats: ‘Ik ben een beetje verdikt, so what?’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

We <3 Jani Kazaltzis (43). De stylist presenteert momenteel ‘Blind Gekocht’ en is samen met Otto-Jam Ham te zien in ‘Viva La Feta’. Helaas krijgt hij sinds de start van die programma’s te maken met bodyshamers die op Instagram gemene reacties achterlaten. Via zijn Stories zet hij, meer dan terecht, de haters op hun plaats.

Laat het ons nog maar eens herhalen: het is 2022. 2022! Maar hoe hard we het ook van de daken schreeuwen dat self-love en ook elkaar graag zien zó ontzettend belangrijk zijn, zijn er toch nog altijd gemene bodyshamers die er een sport van maken om anderen op basis van totaal irrelevante zaken de grond in te boren. Jani Kazaltzis rekent op Instagram met een bijzonder sterke boodschap met hen af. Hear, hear!

Heel gelukkig

‘Lieve mensen en vooral ook gemene mensen, ik ben wat ouder geworden en een beetje verdikt, so what?‘, schrijft de ‘Blind Gekocht’-presentator in zijn Instagram Stories. ‘Voor alle duidelijkheid: ik heb helemaal niets laten opspuiten en ik zou hier ook niet over liegen. Mocht dat wel zo zijn, dan is dat ook mijn volste recht. Ik voel mij heel gelukkig in deze fase van mijn leven, ook al is dat met een paar kilo’s meer. En ja, net als iedereen heb ik soms een vermoeiend opgeblazen gezicht.’ Meteen na dat bericht deelt hij enkele van de kwetsende comments die hij kreeg, die wij hier bewust niet opnieuw gaan delen.

Jani kazaltzis instagram
© Instagram: @janikazaltzis

Het is helaas niet de eerste keer dat een BV te maken krijgt met pijnlijke opmerkingen die nergens, maar dan ook nergens op slaan. Eerder dit jaar tikte Camille Dhondt met een sterke boodschap en de hashtags #datmaaktmejuiststerker en #weesliefvoormekaar bodyshamers terecht op de vingers, en ook ‘Blind Getrouwd’-gezicht Laura Lieckens, Lotte Vanwezemael en Julie Vermeire lieten al meermaals héél duidelijk weten dat bodyshaming nooit oké is. En dan nu in koor: wees gewoon lief voor elkaar!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '