Home Lifestyle Wat je in deze afbeelding ziet, zegt veel over je persoonlijkheid

Wat je in deze afbeelding ziet, zegt veel over je persoonlijkheid

Wat herken jij hierin?

Wat zie je als je naar deze tekening kijkt? Breek je hoofd er niet over, tenslotte er is geen juist of fout antwoord. Neem de afbeelding even in je op, en lees vervolgens de onderstaande uitleg. Wat je herkent in het zwart-witte beeld verklapt namelijk veel over je innerlijk.

1 / 4
Boom
Gorilla
Leeuw
Vissen
Boom
Boom

De boom staat in het midden van de afbeelding, maar niet iedereen ziet meer dan een zwarte vlek bij een eerste oogopslag. Wie de boom ziet is iemand die het leven logisch benadert.

Je volgt je verstand en niet je hart. Jij neemt weloverwogen beslissingen en zet je emoties op de tweede plaats. Hoewel dit een goede zaak is voor je carrière, ontbreekt het je aan spontaniteit. Altijd terugvallen op je gezond verstand beperkt jouw dromen, omdat je niet verder durft te mikken dan wat in je directe omgeving haalbaar lijkt.

Wees niet bang van het onbekende en durf meer risico’s te nemen. Zelfs als je faalt, krabbel je gewoon weer recht. Dat hoort nu eenmaal bij het leven!

Gorilla
Gorilla

De gorilla staat links en wordt gevormd door de witruimte. Wie de gorilla ziet, worstelt met zijn/haar zelfbeeld.

Je bent heel streng voor jezelf en zet torenhoge standaarden, die hard te bereiken zijn. Hierdoor werk je non-stop, ook al schreeuwen je lichaam en geest het uit omdat ze toe zijn aan een pauze.

Zorg voor jezelf en focus op wat jij nodig hebt, en niet wat andere mensen van jou verwachten. Hierdoor kom je tot nieuwe inzichten over jezelf en het leven, wat je zelfbeeld zal opkrikken.

Leeuw
Leeuw

De Leeuw staat rechts en wordt gevormd door de witruimte. Wie eerst de Leeuw zag, is impulsief van aard.

Jij volgt je emoties en intuïtie en zet je verstand op de tweede plaats. Je hebt een vurig karakter en verlangt naar avontuur. Maar jouw gevoel voor spontaniteit kan anderen kwetsen, ook al is dat niet je bedoeling. Vanbinnen ben je heel zachtaardig en warm, je hebt gewoon wat meer concentratie en sturing nodig in het leven.

Jij wilt succesvol zijn in het leven en door je wilde geest ben je niet iemand die de menigte volgt. Je luistert uitsluitend naar je eigen buikgevoel. Probeer om af en toe hulp te aanvaarden van anderen. Als je meer openstaat voor advies, opent het ongetwijfeld nieuwe deuren.

Vissen
Vissen

Helemaal onderaan vind je twee kleine vissen. Wie eerst de vissen zag, verbergt zijn/haar ware aard.

Omdat je bang bent dat mensen je niet zullen begrijpen, doe je jezelf anders voor dan je werkelijk bent. Jij hebt een heel tegenstrijdig karakter. Je houdt van het leven en van de mensen in je omgeving, maar je stelt jezelf nooit écht open.

Geef anderen een kans om deel te zijn van je leven, want enkel op die manier kan je waardevolle relaties opbouwen. Tenslotte draait het leven om onze naasten en de diepe band die we met hen delen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.