Home Lifestyle VTM volgt in ‘Up to Date’ koppels die in hun programma’s de...

VTM volgt in ‘Up to Date’ koppels die in hun programma’s de liefde vonden

Benieuwd hoe het nog met Evelien en Nicolas uit 'Blind Getrouwd' gaat of wat dacht je van Marie-Harry en Olivier uit ‘Boer zkt Vrouw’?

up to date vtm
© VTM

De afgelopen 20 jaar hebben heel wat deelnemers de liefde gevonden in allerlei verschillende VTM-programma’s, maar is de liefde ook blijven duren? Bij VTM waren ze ontzettend benieuwd en daarom gaan ze in de gloednieuwe webreeks ‘Up to Date’ even kijken hoe het vandaag met enkele van deze bekende duo’s gaat.

In onder meer ‘Boer zkt Vrouw’, ‘Hoe Zal ik Het Zeggen’, ‘Mijn Pop-uprestaurant’ en ‘Blind Getrouwd’ hebben heel wat kandidaten de liefde gevonden of hun relatie blootgesteld aan kijkend Vlaanderen. Heel wat van deze deelnemers hebben dan ook niet alleen elkaars hart veroverend, maar ook dat van de kijkers thuis. Maar hoe gaat het nu met deze koppels vijf, tien of zelfs twintig jaar na hun televisiedebuut? Bij VTM waren ze alvast nieuwsgierig en daarom hebben ze de gloednieuwe webreeks ‘Up to Date’ op poten gezet.

Up to Date

In ’Up to Date’ komen we te weten hoe het anno 2020 met onze favoriete koppels of deelnemers gaat. Zijn ze nog steeds verliefd, hebben ze ondertussen ergens anders de liefde gevonden of zijn ze nog steeds op zoek naar de ware? In deze nieuwe reeks krijgen we van VTM alvast een aantal primeurs en enkele nooit vertoonde privébeelden.

Aan welke bekende gezichten we ons mogen verwachten? Wel, VTM ging langs bij heel wat koppels uit de voorbije seizoenen van ‘Blind Getrouwd’. Denk bijvoorbeeld maar aan Stijn en Nuria, Veerle en Nick én Evelien en Nicolas. Daarnaast komen er ook koppels of kandidaten uit andere programma’s aan bod zoals Daniela en Mitchell uit ‘Mijn Pop-uprestaurant’, Marie-Harry en Olivier uit ‘Boer zkt Vrouw’ én Evert en Marisa uit ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’.

up to date vtm
© VTM

Ben jij ook ontzettend benieuwd naar hoe het met al deze namen gaat? ‘Up to Date’ bestaat in totaal uit negen afleveringen die vanaf zaterdagochtend 14 november (morgen!) op VTM GO zullen staan. Wie morgen nog geen plannen had, weet wat te doen!

Lees ook: