Home Lifestyle HOROSCOOP: de eerste volle maan van het jaar kan deze 4 sterrenbeelden...

HOROSCOOP: de eerste volle maan van het jaar kan deze 4 sterrenbeelden beïnvloeden

Bereid je voor, want donderdag is het al zover!

volle maan
© Stephen Walker via Unsplash

De eerste volle maan van het jaar staat aanstaande donderdag (28 januari) aan de hemel, en dat gaat zoals elk jaar gepaard met de nodige portie drama. Bereid je dus voor op een helse week, zowel thuis als op het werk. De volle maan zal vooral op deze vier sterrenbeelden een grote negatieve, maar ook positieve invloed hebben.

Stier (21 april – 21 mei)

Zowel de eigenzinnige planeet Mars als de wilde planeet Uranus kunnen je parten spelen, lieve Stier. Dat kan wrijvingen veroorzaken in je gezinsleven en pijnlijke emoties uit je verleden naar boven halen. Je kan het de komende week als moeilijk ervaren om je carrière en je verantwoordelijkheden thuis te combineren. Dat kan als gevolg hebben dat je de verlangens van je baas, kamergenoten en/of familieleden niet vooropstelt. Luister naar je hart, en geef enkel prioriteit aan zelfzorg en je eigen comfort. Ondanks dat dat voor strubbelingen kan zorgen, is dat precies wat jij nodig hebt om deze moeilijke periode te doorstaan. 

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

It’s your time to shine, Leeuw. Want jij houdt van drama, en drama zal je krijgen! Het is voor jou het ideale moment om te pronken met je werk en jezelf in de schijnwerpers te zetten, maar laat je niet vangen door de backlash die je kan krijgen. Je hebt de kans om te stralen en je energie te gebruiken om jezelf te heruitvinden, maar wees op je hoede, want je bent ook extra gevoelig aan negatieve wendingen. Kans is groot dat er op zowel professioneel als romantische vlak spanningen kunnen ontstaan. Probeer je daar nu al op voor te bereiden, zodat je een mogelijk crash kan opvangen en trouw kan blijven aan jezelf. Extra tip: durf te zeggen hoe je je voelt, thuis en op het werk.  

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Deze volle maan verlicht de professionele kant van je sterrenbeeld, waardoor het voor jou het ideale moment is om stappen te ondernemen op het werk. Maak, nu je er het lef voor hebt, werk van die loonsverhoging of extra vakantiedagen, Schorpioen. Je hebt de aandacht van je collega’s en bazen, en ze zijn eindelijk bereid om naar jou te luisteren. Maar probeer het evenwicht tussen werk en privé niet te verliezen. De druk op het werk kan hoog liggen, maar de spanningen die je thuis voelt kunnen nog veel hoger aanvoelen. Wees dus ook in je relatie en gezin aanwezig om te voorkomen dat je de balans verliest. 

Waterman (21 januari – 19 februari)

De volle maan brengt een ander licht op je relaties, Waterman. Hoewel jij snel de neiging hebt om afstandelijk te worden en je emoties te verbergen, voel je je er nu wel comfortabel bij om je open te stellen. Op die manier geef je vooral je liefdesleven een stevige boost, en dat zal je zowel op mentaal als fysiek vlak voelen. Je hebt de pittige zon en krachtige planeten Jupiter en Saturnus in je voordeel; ze leren je op een nieuwe manier hoe je je gevoelens kan uiten. En dat zal handig van pas komen, want er liggen na de volle maan helaas enkele crisissen op de loer. 

Lees ook: