Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Stephen Walker via Unsplash

Bereid je voor op een emotionele week!

HOROSCOOP: de eerste volle maan van het jaar kan deze 4 sterrenbeelden beïnvloeden

De eerste volle maan van het jaar staat vanavond aan de hemel en leidt tot een groter verlangen om je diepste emotionele behoeften te eren. Maak je dus klaar voor een bewogen week. Deze vier sterrenbeelden worden het meest beïnvloed door deze volle maan.

Stier (21 april – 21 mei)

Door de volle maan ben je in een nostalgische bui, maar die terugblik naar het verleden zal je op een nieuwe ideeën brengen. Vandaag is daarom ook een geweldige dag om over je gevoelens te praten, Stier. Je gevoelens delen met anderen is namelijk een geweldige manier om ze te verwerken en eruit te leren. Zorg er alleen voor dat je alleen mensen in vertrouwen neemt waar je echt op kan bouwen en die jou de steun geven die je verdient.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Tijdens deze volle maan word je overrompeld door gevoelens die je tot nu toe hebt onderdrukt. Hoewel je misschien geen zin hebt om plotseling actie te ondernemen, is het een goed moment om ruimte te maken in je hoofd en hart en die gevoelens er eindelijk echt te laten zijn. Of je het nu doet door erover te praten, veel te huilen, te journalen of een pot Ben & Jerry’s te eten: probeer een copingmechanisme te vinden dat ervoor zorgt dat je die (vaak zware) gevoelens deze keer niet wegduwt.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Vandaag zal de volle maan je extra spiritueel maken, waardoor sterke emoties op de voorgrond treden als het gaat om waar je in gelooft. Dit is een geweldige tijd om extra verbinding te zoeken met je familie en voorouders, vooral als het gaat om bepaalde overtuigingen die jullie in de familie meedragen. Je bent iemand die hunkert naar vertrouwdheid op dat gebied en op deze dag word je aangemoedigd om troost te vinden in die rituelen.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Vandaag is het tijd om te luisteren naar wat je lichaam je vertelt, Waterman. Deze volle maan speelt namelijk in op je gezondheid, gewoonten en routines, waardoor het een goed idee is om eens na te gaan of jouw dagelijkse routines je nog genoeg voeden. De perfecte dag dus om naar je intuïtie te luisteren. Je hoofd verlangt misschien naar strakke routines, maar het kan zijn dat je lichaam je net het signaal geeft dat dat niet werkt. Respecteer dat, en je zult de effecten snel voelen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '