Home Lifestyle Film ZIEN: de langste awkward silence ooit tussen Charlize Theron, Nicole Kidman en...

ZIEN: de langste awkward silence ooit tussen Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie in trailer voor ‘Bombshell’

De 3 topactrices spelen de hoofdrol in de film over het Fox News-schandaal, waarbij de grote baas van de zender werd aangeklaagd wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag.

© Lionsgate

3 van onze favoriete actrices in één film? Dat wordt sowieso een topper! Margot Robbie, Nicole Kidman en Charlize Theron spelen de vrouwen die zorgden voor de ondergang van de grote baas van Fox News. Ze durfden Roger Ailes aan te klagen wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag waardoor hij moest aftreden.

Een goede reden om eind naar ‘Bombshell’ te gaan kijken? Wij kunnen er je drie geven, namelijk: Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie. De drie powervrouwen spelen de hoofdrol in deze nieuwe film over het bekende Fox News-schandaal. De grote baas van de zender Roger Ailes moest noodgedwongen opstappen nadat hij werd aangeklaagd wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Seksuele intimidatie

Twee vrouwen waren de voortrekkers van de zaak: Gretchen Carlson gespeeld door Nicole Kidman, en Megyn Kelly vertolkt door Charlize Theron. Margot Robbie speelt de fictieve journaliste Kayla Pospisil. Gretchen durfde in 2016 een rechtszaak aan te spannen tegen haar ex-baas. Ze werd door hem ontslagen omdat ze niet inging op zijn avances. Zo kwam aan het licht dat meerdere vrouwen in hetzelfde schuitje zaten. Maar liefst twintig andere presentatrices kwamen met gelijkaardige aantijgingen van seksuele intimidatie. Roger Ailes bleef alle beschuldigingen ontkennen, maar gaf uiteindelijk toch zijn ontslag.

In de trailer wordt weinig gezegd, meer zelfs: we krijgen de langste awkward silence óóit te zien tussen een onherkenbare Charlize Theron, een vrolijke Nicole Kidman en een enorm zenuwachtige Margot Robbie. ‘Bombshell’ komt eind dit jaar in de bioscoop, dus wij mogen de film waarschijnlijk begin 2020 bij ons in de cinemazalen verwachten.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.