https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle NU CHECKEN: dit is de officiële trailer voor het tweede seizoen van...

NU CHECKEN: dit is de officiële trailer voor het tweede seizoen van ‘Callboys’

En we weten meteen ook wanneer de eerste aflevering wordt uitgezonden!

© VIER

We hebben er lang – héél lang – op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Binnen enkele weken gaat het tweede seizoen van ‘Callboys’ van start op VIER en om dat te vieren, hebben ze bij de televisiezender vandaag de officiële trailer online gezwierd. Waar wacht je nog op?!

Onze vier favoriete mannen zijn bijna terug. Op donderdag 5 september gaat namelijk het tweede seizoen van ‘Callboys’ van start op VIER en kunnen we Devon, Randy, Wesley en Jeremy (de tweelingbroer van Jay Vleugels) weer in al hun glorie bewonderen. We hoeven dus nog maar enkele weken te wachten, maar bij de televisiezender verlossen ze ons al een beetje uit ons lijden. Zo hebben ze namelijk net de officiële trailer voor het tweede seizoen online gezet. Kijk zelf maar!

Kan je niet meer wachten tot begin september? Bekijk dan de avant-première van ‘Callboys 2’ op woensdag 21 augustus om 19u30 in Kinepolis Antwerpen. De drie eerste afleveringen worden daar op groot scherm uitgezonden in het bijzijn van de hoofdrolspelers Matteo Simoni, Rik Verheye, Stef Aerts en Bart Hollanders.

Lees ook: