Home Lifestyle ZIEN: Rik Verheye toonde gisteren nieuwe beelden van ‘Callboys 2’ in ‘Gert...

ZIEN: Rik Verheye toonde gisteren nieuwe beelden van ‘Callboys 2’ in ‘Gert Late Night’

De acteur liet ook vallen wanneer we het nieuwe seizoen mogen verwachten.

VIER

De opnames zitten er (bijna) op en in december vorig jaar kregen we al een sneak peek van het nieuwe ‘Callboys’-seizoen. Voorlopig kunnen we dus helaas niet anders doen dan wachten, maar dat was buiten Rik Verheye gerekend. Hij was gisteren aanwezig in ‘Gert Late Night’ en had voor alle fans alvast enkele nieuwe beelden mee.

Vorige maand liet Matteo Simoni weten dat de opnames voor zijn rol gedaan waren. ‘It’s a wrap’, klonk het toen op zijn Instagramaccount. Alleen kwamen we gisteren tijdens ‘Gert Late Night’ te weten dat er zeker nog een week gedraaid moet worden. ‘Nog een week moet er opgenomen worden. Dat is dan de finale’, vertelde Rik Verheye gisteren aan James. Wil dat zeggen dat we minder van Devon te zien zullen krijgen in ‘Callboys 2’ of werden zijn scènes gewoon eerder ingeblikt?

Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn op VIER was (en is tot op vandaag) nog niet geweten. Wel vertelde Rika Verheye aka Jay Vleugels gisteren wel dat het tweede seizoen na de zomer op televisie zal verschijnen.  Goed nieuws dus en de acteur had ook nog een extraatje mee voor alle fans. Zo mocht hij tijdens ‘Gert Late Night’ enkele nieuwe beelden laten zien. Kijk zelf maar!


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.