Home celebs ‘Jullie gaan nog lang moeten wachten’: Matteo Simoni over ‘Callboys 2’, Smos...

‘Jullie gaan nog lang moeten wachten’: Matteo Simoni over ‘Callboys 2’, Smos en het BV-schap

Volgens Matteo is 'Callboys 2' nog niet voor snel, maar vanaf vanavond kan je in afwachting het eerste seizoen herbekijken bij VIER.

Matteo Simoni‘s agenda staat bomvol. Op het filmfestival in Gent ging zijn nieuwe serie ‘De Bende van Jan de Lichte’ in première, ‘Callboys 2’ is in de maak en daarna staat een project met regisseur Robin Pront op de planning. Maar voor onze vragen maakt de acteur toch even tijd.

Matteo, il simpático

Als journalist ontmoet je weleens een bekende kop die je op het kleine of grote scherm super sympathiek leek, maar in werkelijkheid serieus teleurstelt. Matteo Simoni is niet zo’n BV. We spreken de Limburgse simpático op het filmfestival van Gent, waar hij de ene journalist na de andere voor zijn neus krijgt. Desondanks vertelt hij met plezier en een oprechte glimlach over ‘Callboys 2’, zijn vroegere en toekomstige personages en het leven als bekende Vlaming – excuseer: beruchte Vlaming.

Zij die niet genoeg krijgen van Matteo, kunnen vanaf vanavond trouwens het eerste seizoen van ‘Callboys’ herbekijken op VIER.

Meer Matteo: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.