Home celebs Matteo Simoni deelt geweldige brief die hij als jonge knaap schreef voor...

Matteo Simoni deelt geweldige brief die hij als jonge knaap schreef voor z’n moeke

'PS: ik verdien een straf.' 😂

Dat Matteo Simoni vroeger een stoer kereltje was, weten we sinds we hem in een throwbackvideo van Ketnet de casanova zagen uithangen. De acteur hield als jonge knaap blijkbaar niet alleen van de meisjes, maar ook van de sigaretjes. Wanneer hij betrapt werd door zijn ‘liefste moeke’, schreef hij haar een brief om zich te verontschuldigen. Dat geweldig stukje nostalgie deelde hij zonet met z’n volgers.

‘Het spijt mij verschrikkelend

Acteur Matteo Simoni deelde zonet een foto van een handgeschreven briefje op zijn Instagramprofiel. Wie over de schrijffouten en de vele krabbels heen kan kijken, leest een hilarische verontschuldiging die de Limburger als jonge kerel schreef voor zijn mama, nadat ze hem betrapte op roken.

Kleine Matteo had duidelijk spijt, maar probeerde toch nog even de schuld van zich af ze te schuiven door te zeggen dat zijn kameraad begonnen was. Hij deed het bovendien alleen maar om stoer te doen. Benieuwd of de ‘Callboys’-acteur de straf, waar hij onderaan de brief bijna om smeekt, gekregen heeft.

Ooit betrapt met roken, en een ‘brief’ geschreven naar de mama 😊

A post shared by Matteo Simoni (@simonimatteo) on

Voor diegenen die moeite hebben met Matteo’s gekriebel, hier een transcriptie:

‘Liefste moeke, het spijt mij verschrikkelend (sic) wat ik heb gedaan. Nu besef ik het pas. Nu ben ik er vanovertuigd (sic) dat ik het nooit, maar dan ook nooit meer zal doen. Het is allemaal begonnen op Filiep zijn feestje. En toen wouden wij dat nog eens proberen. (In Durbuy heb ik nooit gerookt.) Ik ben niet begonnen, Filiep is begonnen. Roken is vies, heel vies maar ik denk dat ik dat alleen maar doe om stoer te doen. Zo, dat was het. HET SPIJT ME HEEL ERG. PS: ik verdien een straf.’

Meer Matteo:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.