Home celebs LACHEN: 12-jarige Matteo Simoni vertelt op Ketnet dat hij graag slowt met...

LACHEN: 12-jarige Matteo Simoni vertelt op Ketnet dat hij graag slowt met de meisjes

Zien we nu een beetje Devon in de kleine Matteo? 

Matteo Simoni
© Ketnet

Deze week wordt Ketnet 20 jaar en we zullen het geweten hebben. Niet alleen zwierde de VRT net een hele hoop afleveringen van oude Ketnet-programma’s online, ze doken ook in het archief op zoek naar opvallende fragmentjes uit de geschiedenis van de zender. Bij die zoektocht stootten ze op een heus pareltje met in de hoofdrol een puberende Matteo Simoni.

Van puber tot patser

De looks zijn op latere leeftijd gekomen, maar de attitude had Matteo Simoni als 12-jarig kereltje al. De stoere Limburger vertelde in 2000 aan toenmalig Ketnet-presentatrice Gitte Van Hoyweghen – tegenwoordig journaliste bij ‘Het Journaal’ – wat hij vond van stijldansen en slowen. Simoni zat eenmalig in het panel van het debatprogramma ‘Mijn Gedacht!’, waarin over erg uiteenlopende onderwerpen gepraat werd.

‘Dat is toch eerder voor oudere mensen’, zegt Matteo over het ‘stijve’ stijldansen. Slowen daarentegen, daar is de puber met piekhaar wel voor te vinden. ‘Slowen vind ik fijn. Dan ben je ook in contact met meisjes, hè’, zegt hij lachend. Zien we nu een beetje Devon in de kleine Matteo?

Meer leuke video’s:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.