Home Lifestyle The making of ‘Callboys’: Waren dat écht Bart Hollanders’ ballen?

The making of ‘Callboys’: Waren dat écht Bart Hollanders’ ballen?

En van waar haalde Matteo Simoni Devons oneliner 'en nu gaan we vegen'?

‘Callboys’ krijgt maandag misschien wel een Internationale Emmy Award. VIER deelde daarom exclusieve beelden van the making of ‘Callboys’.

Komende maandag kunnen de Callboys de Internationale Emmy Award in de categorie Comedy in de wacht slepen. De perfecte gelegenheid om het eerste seizoen van ‘Callboys’ nog eens helemaal te bingewatchen, vindt VIER. En daar zijn wij het klinkend mee eens. VIER biedt daarom komende week het volledige eerste seizoen van ‘Callboys’ aan op VIER.be, hierzo. Helemaal gratis en voor niets.

Als leuk extraatje publiceert VIER the making of ‘Callboys’. Heel wat dingen die we ons al een jaar lang afvragen, worden in deze making of beantwoord. Wij delen alvast onze favoriete fragmenten met jullie.

Van waar kwam ‘en nu gaan we vegen’?

Naast ‘Voorzichtig op de baan, hè!’ was ‘en nu gaan we vegen’ ongetwijfeld Devons populairste oneliner in de serie. Maar hoe kwam acteur Matteo Simoni op het hilarische zinnetje? Iets met een vaag YouTube-filmpje
Waren Randy’s ballen echt?

‘Alles voor de kunst’, reageert acteur Bart ‘Randy’ Hollanders. Barts ballen stonden oorspronkelijk niet in het scenario, maar vonden wel hun weg naar het televisiescherm.

Lievelingsscene regisseur Jan Eelen

In de making of verklapt het ‘Callboys’-brein Jan Eelen wat zijn favoriete scène uit het eerste seizoen is. Toevallig ook een van onze favorieten!

Ontstaan ‘Callboys’

We mogen van geluk spreken, want er was bijna nooit sprake geweest van de Callboys. Een geluk bij een ongeluk, noemen ze dat.
De volledige video van the making of ‘Callboys’ kan je hier bekijken.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.