Home celebs NOSTALGIE: herken jij Sam De Bruyn in deze Ketnetserie?

NOSTALGIE: herken jij Sam De Bruyn in deze Ketnetserie?

Hij doet ons spontaan denken aan de jongere versie van Justin Bieber.

Radiopresentator Sam De Bruyn is elke ochtend te horen op Qmusic. Maar wist jij al dat hij zich zo’n acht jaar geleden aan een acteercarrière had gewaagd? Zijn lieftallige collega vond het bewijs en deelde dat maar al te graag met de hele wereld.

Nostalgische fragmenten, wie houdt daar nu niet van? Simpel: als je iemand anders in beeld ziet, vind je het hilarisch. Maar als je er zelf de hoofdrol in speelt, kruip je liever onder tafel. En dat laatste overkwam radiopresentator Sam De Bruyn.

Sam ‘Justin Bieber’ De Bruyn

Sam De Bruyn kennen we als presentator op Qmusic, maar zijn carrière begon eigenlijk op de VRT. Zo was hij een lange tijd een van de gezichten van Studio Brussel, presenteerde hij enkele programma’s op Eén, én verscheen hij even in de Ketnetserie ‘Click-ID’. Yep, dat lees je goed. Sam heeft inderdaad even van het acteerleven geproefd. En hoe!

Samen met ‘Thuis‘-acteur Jeroen Lenaerts kon hij een gastrol versieren in de kinderserie ‘Click-ID’. Sam speelde er de rol van Steve en die was niet op zijn mondje gevallen. Zijn collega’s bij Qmusic vonden het fragment alvast hilarisch. En wij komen ook niet meer bij…

Lees ook: