https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Matteo Simoni deelt foto dat opnames tweede seizoen ‘Callboys’ erop zitten

Matteo Simoni deelt foto dat opnames tweede seizoen ‘Callboys’ erop zitten

Wij hopen dat dit wil zeggen dat we héél binnenkort weer kunnen genieten van de avonturen van Devon, Wesley, Randy en - de tweelingbroer van de overleden Jay - Jeremy.

© VIER

De opnames voor het langverwachte tweede seizoen van ‘Callboys’ zitten erop. Devon, gespeeld door Matteo Simoni, deelde een foto aan de bekende Vlooybergtoren.

Het is ondertussen al tweeënhalf jaar (!) geleden dat we de laatste aflevering van ‘Callboys’ op VIER zagen. Het programma over een aantal bevriende gigolo’s die vrouwen naar de zevende hemel willen brengen, was een schot in de roos. En dat was niet enkel te danken aan de gespierde blote bast van Matteo Simoni. De typetjes van Devon, Wesley, Randy en Jay waren heerlijk, en hun dialogen waren hilarisch.

View this post on Instagram

CALLBOYS 2 ?

A post shared by Matteo Simoni (@simonimatteo) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘It’s a wrap’

Op het einde van het eerste seizoen – spoiler alert – moesten we helaas afscheid nemen van Jay Vleugels die met zijn iconische blonde paardenstaart tussen de liftdeur bleef vastzitten. Hij wordt in het nieuwe seizoen vervangen door zijn identieke tweelingbroer Jeremy, eveneens gespeeld door Rik Verheye. Hij wordt opnieuw vergezeld door de rest van de cast: Stef Aerts, Bart Hollanders en Matteo Simoni.

We kregen vorig jaar al een eerste glimp te zien van seizoen twee in een korte teaser die VIER deelde, maar de opnames zaten er toen nog bijlange niet op. Afgelopen vrijdag brak dan eindelijk het langverwachte moment aan. Matteo deelde een foto van zijn personage met als onderschrift het legendarische zinnetje: ‘It’s a wrap.’ Dat betekent dus dat de opnames van het nieuwe seizoen erop zitten, en dat we dus eindelijk volop kunnen uitkijken naar de release.

View this post on Instagram

IT’S A WRAP (Voor mij toch) #dagDevon #callboys

A post shared by Matteo Simoni (@simonimatteo) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Matteo voegde er wel tussen haakjes aan toe dat zíjn draaidagen als Devon voorbij zijn. Het is nu maar te hopen dat de rest hun ‘callboys’-kostuumpje ook aan de haak mag hangen, want ons geduld raakt stilletjes aan op! Een beetje tempo prettyplease, Jan Eelen?

Lees ook: