Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Lionsgate

De 3 topactrices spelen de hoofdrol in de film over het Fox News-schandaal, waarbij de grote baas van de zender werd aangeklaagd wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag.

ZIEN: de langste awkward silence ooit tussen Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie in trailer voor ‘Bombshell’

Herlinde Matthys

3 van onze favoriete actrices in één film? Dat wordt sowieso een topper! Margot Robbie, Nicole Kidman en Charlize Theron spelen de vrouwen die zorgden voor de ondergang van de grote baas van Fox News. Ze durfden Roger Ailes aan te klagen wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag waardoor hij moest aftreden.


Een goede reden om eind naar ‘Bombshell’ te gaan kijken? Wij kunnen er je drie geven, namelijk: Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie. De drie powervrouwen spelen de hoofdrol in deze nieuwe film over het bekende Fox News-schandaal. De grote baas van de zender Roger Ailes moest noodgedwongen opstappen nadat hij werd aangeklaagd wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Seksuele intimidatie


Twee vrouwen waren de voortrekkers van de zaak: Gretchen Carlson gespeeld door Nicole Kidman, en Megyn Kelly vertolkt door Charlize Theron. Margot Robbie speelt de fictieve journaliste Kayla Pospisil. Gretchen durfde in 2016 een rechtszaak aan te spannen tegen haar ex-baas. Ze werd door hem ontslagen omdat ze niet inging op zijn avances. Zo kwam aan het licht dat meerdere vrouwen in hetzelfde schuitje zaten. Maar liefst twintig andere presentatrices kwamen met gelijkaardige aantijgingen van seksuele intimidatie. Roger Ailes bleef alle beschuldigingen ontkennen, maar gaf uiteindelijk toch zijn ontslag.

In de trailer wordt weinig gezegd, meer zelfs: we krijgen de langste awkward silence óóit te zien tussen een onherkenbare Charlize Theron, een vrolijke Nicole Kidman en een enorm zenuwachtige Margot Robbie. ‘Bombshell’ komt eind dit jaar in de bioscoop, dus wij mogen de film waarschijnlijk begin 2020 bij ons in de cinemazalen verwachten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '