Home Lifestyle The wait is over: Tomorrowland maakt thema en data van ticketverkoop bekend...

The wait is over: Tomorrowland maakt thema en data van ticketverkoop bekend in magische trailer

Haal die agenda er maar snel bij!

© Tomorrowland

De kerstfanaten onder ons zullen het misschien niet zo graag horen, maar wij kijken nu al volop uit naar de zomer! Waarom in godsnaam? Wel, festivalorganisatoren bombarderen ons nu al met fantastische nieuwtjes. Zo losten Dour en Woo Hah! al enkele topnamen en ook Tomorrowland dropte zonet een magische trailer…

Eerder deze maand kleurden de socialemediakanalen van Tomorrowland volledig zwart en dat ging bij de fans van het wereldberoemde muziekfestival niet onopgemerkt voorbij. Op internet circuleerden er dan ook meteen de gekste theorieën en vandaag komen we eindelijk te weten wat de betekenis van die mysterieuze boodschap was. ‘Vandaag is het moment aangebroken om licht in onze wereld te brengen‘, luidt het op de Instagrampagina van Tomorrowland. De trailer die bij het onderschrift prijkt, maakt meteen het hele plaatje duidelijk: zowel het thema als de data van de ticketverkoop worden op ons losgelaten.

En toen was er licht…

De organisatoren kozen dit jaar voor ‘The Reflection of Love’ als opvolger van het iconische ‘The Book of Wisdom’-thema. Daarmee willen ze de magie en wereldwijde reflectie van licht benadrukken die ontstaat door de intense band tussen de People of Tomorrow. Zij verenigingen zich namelijk op een bijzondere en positieve manier over alle landsgrenzen heen.

Daarnaast maakt de organisatie de data van de ticketverkoop bekend. Blijkt dat we helemaal niet lang meer moeten wachten om een ticketje te kunnen bemachtigen (of toch om een poging te doen). Overmorgen start namelijk al de registratie voor de ticketverkoop en dit vanaf 17 uur. Wie zich geregistreerd heeft, kan vervolgens op 18 januari een pakketreis (vlucht, Tomorrowland- en Dreamville-ticket) boeken.

De ticketverkoop voor de Tomorrowland- en DreamVille-tickets gaat een weekje later van start. Feestgangers kunnen voor ‘t eerst hun kans wagen op zaterdag 25 januari. De tweede lading tickets gaan de deur uit op zaterdag 1 februari. Wat denk je: nog snel een Tomorrowland-ticket aan je kerstlijstje toevoegen? 😉

Tomorrowland gaat in 2020 door van 17 tot 19 juli en van 24 tot 26 juli.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: