Home Lifestyle FESTIVALNIEUWS: Kendrick Lamar en A$AP Rocky zakken deze zomer af naar de...

FESTIVALNIEUWS: Kendrick Lamar en A$AP Rocky zakken deze zomer af naar de Benelux

Heel wat festivals beginnen nu al met de eerste namen te gooien. En dat zijn niet van de minste!

festival
© Getty

De winter moet nog beginnen, maar we kunnen al volop beginnen dromen over de zomer van 2020. Daar zorgen de festivalorganisatoren voor, want zij beginnen steeds vroeger met mooie namen te gooien. Dour kondigde vandaag de komst van A$AP Rocky aan, terwijl het Nederlandse Woo Hah! niemand minder dan Kendrick Lamar wist te strikken.

Wie vorige zomer hoopte A$AP Rocky aan het werk te zien in ons land, krijgt volgend jaar een derde kans. Nadat de rapper zijn optreden op Vestiville – het flopfestival dat afgelast werd nog voor het begon – cancelde en niet tijdig uit de Zweedse cel geraakte voor zijn show op Dour, belooft hij nu dat hij volgende zomer wél afzakt naar het Waalse festival. A$AP Rocky is de eerste naam op de affiche van Dour 2020. Hij zal op zaterdag 18 juli optreden. Tickets koop je vanaf vrijdag 6 december.

Hiphopliefhebbers kennen ongetwijfeld Woo Hah!, het urban festival in de Beekse Bergen in Nederland. Ook zij kondigden zonet een eerste headliner aan: Kendrick Lamar. Het hiphopfestival zette ook nog 18 andere acts op de voorlopige affiche, waaronder onze Zwangere Guy. De ticketverkoop voor Woo Hah! start op zaterdag 7 december.

Nog meer namen, tickets en data

Dour en Woo Hah! zijn niet de enige festivals die in gang geschoten zijn. We weten ondertussen al dat Taylor Swift (Werchter Boutique), Billie Eilish (extra concert) en Paul McCartney (TW Classic) op de weiden van Werchter zullen staan. Couleur Café kondigde enkele dagen geleden aan dat Roméo Elvis na twee zomers afwezigheid opnieuw op het Brusselse podium zal staan. Het festival startte al met de verkoop van Early Bird-tickets. Extrema Outdoor liet zonet weten dat het zijn tiende verjaardag viert met een derde volwaardige festivaldag.

Het Nederlandse Pinkpop wist onder andere al Red Hot Chili Peppers, Zara Larsson en Keane te strikken. Voor de liefhebbers van het hardere genre zijn op Graspop volgend jaar onder meer Iron Maiden, Judas Priest, Deep Purple en Korn te zien.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.