Home FASHION & BEAUTY Fashion HEBBEN: de meest originele kersttrui vind je dit jaar ongetwijfeld bij Hema

HEBBEN: de meest originele kersttrui vind je dit jaar ongetwijfeld bij Hema

Je kan de pull personaliseren met je eigen foto, die van je lief, je beste vriendin of je kat.

© toa heftiba via unsplash & Hema

Op de meeste kersttruien prijken sneeuwvlokjes, kerstmannen of rendieren. Wil je dit jaar uitpakken met een écht uniek exemplaar? Ga dan voor een die je volledig zelf kan personaliseren met een foto naar keuze.

Tijdens ho ho ho kerst mag er ook al eens ha ha ha gelachen worden. Dat kan je het allerbeste doen door met de hele familie een heerlijke, foute kersttrui aan te trekken rond de feesttafel. Echte kerstfans hebben natuurlijk al een exemplaar – of drie – in hun kleerkast liggen, maar wil je dit jaar echt de hoofdvogel afschieten? Dan kan je bij Hema de meest originele kerstpull ooit kopen!

Oversized en comfy

Je kan het kledingstuk namelijk personaliseren met een foto naar keuze. Jouw hoofd of dat van je ouders, lief, beste vriendin, idool of huisdier kan zo in een sneeuwbal gezellig naast de cadeautjes, snoepjes, sterretjes en andere kersttaferelen op deze pull prijken. Het enige wat je moet doen is je favoriete kiekje uitprinten, op de juiste grootte knippen en in de pull schuiven. Wedden dat niemand anders ter wereld met dezelfde trui als jou rondloopt?

De prijs van dit unieke stuk valt ook reuzegoed mee. Voor de volwassen versie betaal je 22 euro, dat is 5,50 goedkoper dan anders, want het item is momenteel afgeprijsd. Het is een herenpull, maar daar trekken wij ons geen sikkepit van aan. Oversized is nu toch hip én zo hebben we extra veel plaats over voor al die kroketjes en dat extra stuk ijstaart. Wil je je mini-me, metekindje of nichtje assorti kleden met jezelf? Je kan ook de kinderversie kopen voor 18 euro.

1 / 3
Een sneeuwbal met jouw zelfgekozen foto erin!
Kersttaferelen op de achterkant.
De kerstpull voor kinderen.
Een sneeuwbal met jouw zelfgekozen foto erin!
Een sneeuwbal met jouw zelfgekozen foto erin!

Kersttaferelen op de achterkant.
Kersttaferelen op de achterkant.

De kerstpull voor kinderen.
De kerstpull voor kinderen.

Kom nog meer in de kerstsfeer: