Home Lifestyle Makers van ‘The Bold Type’ lossen trailer voor het tweede deel van...

Makers van ‘The Bold Type’ lossen trailer voor het tweede deel van seizoen 4

Omwille van het coronavirus werd er een korte pauze ingelast, maar onze 3 favoriete powervrouwen zijn bijna terug.

the bold type
© Canada Film Capital

Dit jaar begonnen Katie Stevens, Aisha Dee en Meghann Fahy van ‘The Bold Type’ aan hun vierde seizoen. Omwille van het coronavirus konden alleen niet alle afleveringen uitgezonden worden en daarom werd er door de makers een pauze ingelast. En die is gelukkig bijna voorbij, want de trailer voor de komende episodes staat sinds deze week te pronken op YouTube. Can’t wait!

Het is ondertussen al eventjes geleden dat de voorlopig laatste aflevering van het vierde seizoen van ‘The Bold Type’ werd uitgezonden in de Verenigde Staten. De cast kon nog net op tijd alle scènes inblikken, maar op vlak van productie werd er even een pauze ingeroepen. Gelukkig hoeven we niet veel langer te wachten op de afloop, want op 11 juni gaat het tweede deel van start.

Terug van weggeweest

Om ons toch een beetje uit ons lijden te verlossen, krijgen we van de makers alvast een kleine sneak peek. Sinds deze week staat er namelijk een trailer voor de komende afleveringen op YouTube. In de eerste aflevering, die de naam ‘Leveling Up’ kreeg, zijn we plots drie maanden verder. Jane keert na haar operatie terug naar Scarlet en krijgt een hele hoop nieuwe verantwoordelijkheden. Alleen heeft ze de gevolgen van haar chirurgische ingreep nog niet helemaal verwerkt.

Ook voor Kat verloopt niet alles van een leien dakje. Zo verloor ze net voor de pauze haar job en nu lijkt het er alvast op dat ze nog veel meer zou kunnen verliezen. Voor Sutton lijkt alles goed te gaan op het eerste gezicht. Ze begint op professioneel vlak aan een nieuw hoofdstuk, maar in haar privéleven zouden er een aantal verrassingen kunnen opduiken. Spannend!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het tweede seizoen van ‘The Bold Type’ is momenteel te zien op Q2. Het is voorlopig nog niet bekend of de zender ook de andere seizoenen van de populaire serie zal oppikken, maar wij hopen alvast van wel! Duimen jullie mee?

Lees ook: