Home Lifestyle ZIEN: de spannende eerste beelden van het tweede seizoen van ‘Undercover’

ZIEN: de spannende eerste beelden van het tweede seizoen van ‘Undercover’

Vanaf zondag 6 september kan je naar de nieuwe avonturen van Kim en Bob kijken op Eén.

Fans van de misdaadserie ‘Undercover’ met Tom Waes in de hoofdrol mogen zich in de handen wrijven, want het tweede seizoen is vanaf 6 september te zien op Eén. De trailer belooft opnieuw veel spanning, emotie en humor.

Zat jij vorig jaar zoals een heleboel Vlamingen elke zondagavond aan je televisiescherm gekluisterd voor een nieuwe aflevering van ‘Undercover’? Dan mag je jouw plekje in de zetel alvast voorverwarmen, want in september zendt Eén het langverwachte tweede seizoen van de spannende misdaadserie uit. We krijgen nu al de eerste beelden te zien, en die beloven veel goeds.

Meedogenloze wapenhandelaars

In het eerste seizoen doken agenten Bob (Tom Waes) en Kim (Anna Drijver) onder als koppel op de camping waar Ferry Bouman, een drugsbaron wiens personage gebaseerd zou zijn op de Nederlandse drugskoning Janus Van Wesenbeeck, heel wat tijd doorbrengt. Deze operatie verliep uiteraard niet helemaal zoals gepland.

Het tweede seizoen speelt zich af een klein jaar na deze gebeurtenissen. Kim werkt nu bij Human Rights, een organisatie die zich inzet voor vrede en mensenrechten. Omdat ze niet opschiet met haar onderzoek naar de illegale wapenhandel in Syrië, vraagt ze tegen de regels in de hulp van haar ex-collega Bob. Hij gaat opnieuw undercover, deze keer bij de broers Laurent en Jean-Pierre Berger. De broers Berger worden gespeeld door Sebastien Dewaele en Wim Willaert, die je kan kennen als de broers Welvaert in ‘Eigen Kweek’.

Op het eerste gezicht lijken de Bergers vriendelijke mannen die de country- en westernmanege El Dorado Ranch runnen, maar eigenlijk zijn het meedogenloze wapenhandelaars. Ondertussen zint Ferry Bouman, die in de gevangenis zit, op wraak en probeert Bobs tienerdochter Polly uit te vissen wat haar vader echt uitspookt.

Verschillende maskers

Tom Waes is alleszins laaiend enthousiast over het nieuwe seizoen. ‘Al vanaf de eerste lezing was het duidelijk dat de scenario’s en de cliffhangers nog straffer zijn dan vorig seizoen’, aldus Tom. ‘Bob komt deze keer langs alle kanten onder druk te staan, heerlijk om een man met zoveel verschillende maskers te spelen. De fans zullen tien afleveringen lang op het puntje van hun stoel zitten.’

Naast de eerder genoemde namen doen er nog heel wat bekende gezichten mee waaronder Ruth Becquart (‘Over water’ en ‘Chaussée d’amour’), Sanne Samina Hanssen (‘Zie mij Graag’), Jeroen Van der Ven (‘Salamander 2’ en  ‘Generatie B’) en Chris Lomme (‘Achter de wolken’ en ‘In Vlaamse velden’).

Het tweede seizoen van ‘Undercover’ is vanaf 6 september elke zondagavond te zien op Eén. Wil je je geheugen eerst wat opfrissen, dan kan je het eerste seizoen herbekijken op Netflix. De serie is een coproductie met de streamingdienst, dus de eerste tien afleveringen vind je daar terug.

Lees ook: