Home Lifestyle Netflix maakt enge serie ‘Ju-On: Origins’ gebaseerd op bekende horrorfilm ‘The Grudge’

Netflix maakt enge serie ‘Ju-On: Origins’ gebaseerd op bekende horrorfilm ‘The Grudge’

De trailer jaagt ons alvast de stuipen op het lijf!

ju-on: origins
© netflix

Horrorfans kunnen zich in de handjes wrijven, want Netflix maakte een doodenge serie gebaseerd op de angstaanjagende Japanse ‘Ju-On’-films. Een film daarvan kreeg een Amerikaanse remake ‘The Grudge’ en die joeg wereldwijd miljoenen mensen de stuipen op het lijf. Dat belooft!

De ‘Ju-On’-films van Takashi Shimizu waren razend populair in Japan. Wereldwijd maakten meerdere mensen er kennis mee dankzij de Amerikaanse remake van een van die film ‘The Grudge’ in 2004. Netflix besloot nu om een horrorserie ‘Ju-On: Origins’ te maken gebaseerd op dat huiveringwekkende verhaal.

Spookhuis

De reeks vertelt de ware gebeurtenissen waarop de films gebaseerd zijn, en die zijn eigenlijk nog erger dan de fictie. We krijgen het begin van de ‘vloek’ te zien, een vreselijke gebeurtenis in een woning, waardoor iedereen die in contact komt met het spookhuis gedoemd is om te sterven. Kunnen ze aan hun lot ontsnappen?

Wie ooit ‘The Grudge’ zag in zijn/haar kindertijd, weet dat deze serie doodeng zal zijn! De trailer belooft alleszins veel goeds, of net niet… ‘Ju-On: Origins’ telt zes afleveringen en is vanaf 3 juli te zien op de streamingdienst.

PS Een tip voor de broekschijters onder ons, inclusief wijzelf: zet je geluid uit als je naar de trailer kijkt. You’re welcome!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.