Home Lifestyle #TemptationIsland: dit had Twitter te zeggen over de (iets minder saaie) tiende...

#TemptationIsland: dit had Twitter te zeggen over de (iets minder saaie) tiende aflevering

Had jij opgemerkt dat er een mannelijke verleider verdwenen is? 🕵️

We zitten nog lang niet op het niveau van vorig jaar, maar ons Milou, zatte Sidney en grappige Gaetan slagen er wel in een béétje leven in de ‘Temptation Island’-brouwerij te brengen. Deze twitteraars keken vrijdagavond naar een iets minder saaie tiende aflevering en lieten het wereldwijde web weten wat ze ervan vonden.

De helden van de tiende aflevering van ‘Temptation Island’ zijn ongetwijfeld verleiders Gaetan en Denzel. Die eerste is heerlijk eerlijk wanneer rotverwend nest Rodanya een zaag spant over het feit dat ze alwéér – voor de tweede keer – moet peddelen op haar gratis reisje naar Thailand. Hij denkt te weten hoe Morgan het met haar volhoudt…

Gaetan zelf houdt het daarentegen geen date langer meer vol.

Nee, Gaetan gaat liever op dansdate met zijn maatje Denzel.

Of met Demi? Want die heeft op dag 10 besloten twee keer met haar heupen te schudden tijdens het feestje, wat haar tot een van dé feestbeesten van de vrouwen maakt.

De antihelden van de tiende aflevering? De rest van de cast. Want na tien dagen van interviewtjes houdt Roger nog altijd absoluut geen steek wanneer hij praat…

… en blijft de algemene taalbeheersing op het eiland verontrustend slecht.

Sidney probeert de meubelen van een alweer ontrouwloze aflevering te redden door ons nogmaals te entertainen met een dronken monoloog. Alleen doet hij deze keer aan oversharing wanneer hij begint over zijn piet die ‘nog niet stijf is geweest, zelfs niet tijdens het pissen’. Oké…

Maar hé, zolang Demi hem maar een droomvent vindt, toch?

In het gedrag van Laura zit evenmin evolutie deze week.

Terwijl Heikki zich een hele aflevering lang afvraagt of ons Milou al op Jietse heeft gezeten, stelt de kijker zich een andere vraag.

Zowat de hele aflevering draait rond Heikki, die de ‘unieke kans’ krijgt om Milou te bespieden tijdens een date en die kans overlaat aan twee vrouwen die als doel hebben hém te verleiden. ‘Fuck logic’, denkt Heikki.

Wanneer de dames terugkomen en hem met een erg bedrukt gezicht en enig gevoel voor dramatiek een flink aangedikte versie van de feiten vertellen, trapt Heikki er dan ook met open ogen in. Jongen, toch…

Ondanks de wanhopige pogingen van de makers en van vrijgezellen Demi en Kimberley om toch enige sensatie in de aflevering te krijgen, gebeurt er niet bijster veel. Dus gingen twitteraars over tot hun favoriete vrijdagavondactiviteit: klagen over hoe ontiegelijk saai dit seizoen is.

Een must in elk seizoen van ‘Temptation Island’ lijkt de verdwijnende vrijgezel te zijn. En jawel, ook dit jaar is het weer prijs! Een opmerkzame twitteraar deed de rekensom en concludeerde dat Ricardo niet meer op het eiland is.

Z’n naam doet geen belletje rinkelen? We hebben het over deze kerel.

Een beetje opzoekingswerk leert ons dat het broertje van de Nederlander een zwaar ongeval had tijdens de opnames en dat hij daarom naar huis ging. Begrijpelijk!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.