Home Lifestyle 8 redenen waarom wij Heikki na deze ‘Temptation’-aflevering tegen onze gilet willen...

8 redenen waarom wij Heikki na deze ‘Temptation’-aflevering tegen onze gilet willen trekken

Omdat er daar niemand capabel is - we kijken naar niemand in 't bijzonder, Roger - om Heikki te troosten, willen wij die taak gerust op ons nemen.

‘Eindelijk’, hoorden we de dramatoeristjes onder jullie op het einde van deze ‘Temptation Island’-aflevering gillen. Pas in de tiende aflevering begint de zure geur van bedrog langzaam maar zeker zijn weg richting jullie op drama beluste neusjes te vinden.

Milou vraagt op het einde van deze aflevering aan haar ‘droomdate’ Jietse om bij haar in bed te kruipen. Mooi voor de makers van het programma, die hierna hopelijk de kijkcijfers weer een beetje zien klimmen, maar verschrikkelijk zielig voor Heikki, die na zijn eetlust binnenkort ook zijn vriendin dreigt te verliezen. Deze acht redenen doen ons denken dat Heikki onze schouder nu zéker kan gebruiken.

1. Omdat niet alleen wij, maar ook Heikki ons Milou al tig keer op televisie heeft horen kreunen over hoe moeilijk ze het wel niet heeft

En dat komt deze keer niet doordat de makers van ‘Temptation Island’ het heerlijk vinden om zo’n scènes tot in den treure te herhalen. Milou valt gewoon zelf in herhaling. Lekker pijnlijk voor haar (ex-?)vriend die samen met de nog overgebleven ‘Temptation Island’-kijkers op vrijdagavond voor de buis zit. Stop making us cringe, Milou.

Ook al lijkt Jietse zelf even te denken dat ze tijdens die kreungesprekjes hun vertrouwensband bespreken. Nou.

2. Omdat we zijn hartje horen barsten telkens wanneer Milou benadrukt hoe leuk ze Jietse vindt

We weten het, Milou. Jietse is jouw type.

Moest dit een datingshow zijn, we zouden het je bijna gunnen.

3. Het is bovendien ronduit gênant om Milou zo te zien vissen naar complimentjes

‘Dan is er toch iets mooi aan mij’, ‘Ben je zeker dat je met mij op date wil’, ‘Ik begrijp niet hoe iemand me leuk kan vinden’… We get it, Milou, je hebt aandacht nodig. Maar kan dat écht geen vier dagen wachten?

4. De enige regel die er was, gooide ons Milou vorige aflevering overboord

Ze kon de drang om te twerken plots niet meer onderdrukken.

En in plaats van zich te schamen of berouw te tonen, lijkt ze er nog trots op te zijn ook. Teleurstellend.

5. Heikki stelt zich in deze aflevering bijzonder kwetsbaar op

Het is haast een primeur voor de mannelijke ‘Temptation Island’-deelnemers, maar Heikki gooit zijn oprechte twijfels en gevoelens open en bloot op tafel.

Wanneer presentator Rick hem voorstelt om ons Milou te gaan bespieden tijdens haar date met Jietse, zegt Heikki eerlijk dat hij daar mentaal niet klaar voor is. Hoera voor mannen die zich kwetsbaar durven op te stellen!

6. En hij wordt door die kwetsbaarheid zo naïef dat hij de verleidsters vertrouwt

En die beginnen al te grinniken wanneer ze het woord ‘spioneren’ uitspreken. We wilden bijna door de televisie springen om die arme jongen uit hun klauwen te redden.

En zoals we verwacht hadden, dikken Demi en Kimberly wat ze van de date gezien hebben achteraf serieus aan. Dit is het moment waarop we Heikki’s hart voor onze ogen aan diggelen zien vallen.

Nadien willen de opportunistjes uiteraard niets liever dan hem een troostende schouder bieden.

7. Omdat Heikki voor troostende woorden niet op de andere mannen kan terugvallen

Met alle respect, maar aan Roger en Sidney zijn absoluut geen mental coaches verloren gegaan. Roger probeert Heikki van de quatsch te overtuigen dat geen énkele vrouw zich zou kunnen inhouden in Milous positie. Hij beweert ze op één hand te kunnen tellen. Nou.

Sidney probeert Heikki’s eetlust dan weer terug te toveren door zelf bijzonder smakelijk – ahum – over zijn mosseltjes te kwaken. Uiteraard zonder succes.

Misschien biedt ome Rick troost? De presentator zorgde vrijdag alweer voor dé vreemdste oneliner van de hele aflevering. Waar blijft ie ze toch halen?

Zelfs Ricks handje op Heikki’s been mag niet baten. Compleet begrijpelijk, als je ‘t ons vraagt. Sorry, Rick!

8. Omdat we nu al bang zijn dat de kampvuurbeelden van volgende week hem écht gaan breken

Als kijker kunnen we al wel raden welke beelden Heikki te zien zal krijgen. Op de date had Milou het al over haar leven met Jietse na ‘Temptation Island’…

En wanneer er geen camera in de slaapkamer te zien is, laat ze hem maar al te graag bij haar in bed kruipen.

Wij stellen ons alvast kandidaat om Heikki volgende week na de kampvuurbeelden zachtjes in slaap te wiegen. Tot volgende week, liefste dramatoeristjes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.