https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle 9 mogelijke redenen waarom ‘Temptation Island’ dit jaar maar niet van de...

9 mogelijke redenen waarom ‘Temptation Island’ dit jaar maar niet van de grond komt

Een mogelijke reden? De makers werken net zoals vorig jaar toe naar een alles verwoestende climax.

Als we Twitter mogen geloven, lijkt iedereen het er unaniem over eens te zijn. Niet alleen ‘Blind Getrouwd’, maar ook ‘Temptation Island’ is verdacht saai dit jaar. In de vijfde aflevering die we vrijdagavond te zien kregen, zochten én vonden we enkele mogelijke verklaringen voor jullie.

Als de spannendste scène van een ‘Temptation Island’-aflevering is dat een van de deelneemsters haar voet bezeert in de zee, weet je dat er iets mis is. Deze negen redenen zouden er volgens ons voor kunnen zorgen dat ‘Temptation Island’ dit jaar niet erg vlot op gang komt.

1. De verleidingskunsten van de verleidsters zijn dit jaar nogal… agressief

Lizzy en Ayleen proberen hun tong en mond meer dan eens in de kijker te zetten. Waar Lizzy vorige week nog een banaan pijpte, probeert Ayleen tijdens deze aflevering Heikki te verleiden door sexy aan een rietje te likken en een glas in haar mond te stoppen.
Met alle gevolgen van dien.

Maar als verleidster te veel op de achtergrond vertoeven gaat de mannen natuurlijk ook niet over de schreef laten gaan. Tijdens deze aflevering zagen we een verleidster die ons in de afgelopen vier afleveringen totaal ontging.

2. De mannen lopen of kijken weg wanneer een verleidster zich verleidelijk gedraagt

Dat Heikki genoeg had van Ayleens ‘sexy’ gedrag begrijpen we maar al te goed. Maar ook wanneer de ‘Temptation Island’-makers zich uitsloven en de verleidsters laten olieworstelen – een plezier voor het oog van de meeste mannen – kijken ze gewoon weg. Dit wordt een tikkeltje gênant voor de vrijgezellen, jongens!


3. De mannen beginnen nu pas te beseffen dat hun vrouwen met verleiders opgescheept zitten

Misschien gaat Heikki zich anders beginnen gedragen nu hij eindelijk beseft dat er een zwerm verleiders rond ons Milou cirkelt?

4. De verleiders houden hun trukendoos (momenteel nog) opgeborgen

Wanneer de verleiders gaan kijken – ongetwijfeld op vraag van de productie – hoe het met droevige Laura gaat, bollen ze het gewoon meteen weer af wanneer de pruilende blondine zegt dat ze hen liever niet ziet. Duidelijk geen verleiders in hart en nieren.

Maar de vrouwen geven hen ook gewoon geen kans. Gaan ze op date? Dan moedigen ze elkaar aan om zeker niet te kiezen voor de verleider met wie ze een klik hebben.

5. De kandidaten hebben hun slaap te hard nodig

En daardoor is er dus minder tijd om verleid te worden. Roger gaf vorige week toe dat hij zo’n twaalf à dertien uur slaap nodig heeft per nacht. En dat begint op de zenuwen van de andere deelnemers te werken.


En ook zijn liefje Laura kan maar niet wennen aan die kortere nachtjes. Arme Giorgio!

6. De koppels zien de kampvuurbeelden als iets leutigs

Dat die kampvuurbeelden er zijn om hen onzeker te maken en niet om hen op de hoogte te houden van het reisdagboek van hun partners, lijkt hen te ontgaan.

Zowel de mannen als de vrouwen benadrukken constant dat ze hopen dat hun wederhelft het leuk heeft. Dit is ‘Temptation Island’, jongens! Het is eigenlijk niet eens de bedoeling dat de ander het te leuk heeft. En het is al zéker niet de bedoeling dat jullie mannen het goed kunnen vinden met de verleidsters.

7. De Hut wordt dit jaar niet gebruikt als plek om aan de wereld te tonen hoezeer je in een verleidster de liefde van je leven gevonden hebt

Wel om te zeggen dat je nog maar tien dagen moet wachten om je vriendin te zien. Geeuw! We missen je, Tim!

8. De deelnemers hebben te veel naar de vorige seizoenen gekeken

We krijgen bijna een déjà vu wanneer Sidney zegt dat hij met verleidster Demi wil praten zonder de camera’s. Maar in tegenstelling tot de vorige seizoenen, wordt er nu helemaal niks interessants gezegd… De bekende weglopen-van-de-camera-move in combinatie met het onboeiendste gesprek ooit, benadrukt gewoon nog meer dat er tijdens dit seizoen helemaal niks te beleven valt.

9. De makers werken net zoals vorig jaar toe naar een alles verwoestende climax

Laat ons met z’n allen hopen dat dit net zoals vorig jaar dé reden is van de saaie eerste afleveringen.

Tot volgende week, liefste ramptoeristjes!

Lees ook: